Kadın dizisi

Sarp’ın annesi neden intihar etti ?
Sarpın annesı hakkında dusunduklerını ogrendı.

Böyle sezon fınalı olmamalıydı. Cok durgun gectı.
Bı de bı arkadaş yazmış ya. Sarpın tlf çalar annen oldu dıye doruk da babamı gördüm dese kımse yanı bahar ınanmaz. Arıf de çocuk baba dıye seslenıyor duymuyor bıle. Benım cocugum öyle bırıne seslenecek anında duyarım.
Bırde kaç defa baharla Yanyana gelıyorlar bırbırlerınden haber YÖK cok saçmaydı oralar.
Bahar’ın sarpı ogrenmesıne cooook var. Onumuzdekı sezon fınal yaparsa fınale bı kaç bölüm kala anca ogrenır gıbıme geldı. Bu kadar yavaş bı dızıde.

valla izleyemedim jalenin bahara ilik hakkında konuştuğu
yerdne sonra uyumuşum valla çok yorgun hafta geçirdim uyuyakalmışım.
neler oldu acaba tekrarına bakmadım annesi intiharmı etti birde enver dede öldümü yani
ay yok ya böyle bir bölüm olamaz ozaman çok kötü .....

Sezonun en kötü bölümünü final diye izlettiler bize.
Tek Doruk ile Sarp karşılaştırdığında Süper Baba müziği çalması güzeldi, ötesi çöp.

bilenlerde söylemez zaten enver dede neden öldü yaa
kesin gösterdilermi öldüğünü belki biri gelir kurtarır falan..

Ya amaaan çok kötü bitti senariste sinir oldum çok uzatiyorlar sıkıyor arık ya Enver ölürse tadı kaçar dizinin bukadar yavaş ilerlerse final de izleyici bulamazlar

Bence Enver dönecek orda efendim diyecek... Sarp da onu babası sanacak. Olay bu...yani beş dakika bakisma falan yok. Biz de ohaaa diyeceğiz bu muydu 3 aydır bulabildiğin şey aman ne yaratıcı. Şimdi elindeki kalemi klavyeyi artık neyse yavaşça yere Birak çünkü bu işi beceremiyorsun diyeceğiz. Zaten yazılmış oynanmış bir dizi bu... Bu kadar da etme eyleme diyeceğiz ama nafile. Senarist napsin ondan da istenen bu... Yoksa o da ister belki 12-13 bölümlük bir saati aşmayan diziler yazsın. Kim bilir ne güzel şeyler de çıkarır. Ama... Ama işte.

Fragmanını bulamadım.ufak tefek cinayetler dizisinin fragmanı yayınlanmış,acaba kadın dizisi finalmi yaptı, kafam karıştı şimdi,inşallah yapmamıştır, diziyi çok beyenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…