Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet simdi.
bahar gormemis.
doruk hastanede gordu baba diye sok oldu cocuk
Yavrum yaaaEvet simdi yayinlandi doruk goruyo baba diyor
Kesinlikle bu bölümü izlemelisin.Ööğff bee neler neler olmus. Ben kacirdim. Kizim agladi etti uyutuyum dedim kendim de bayilmisim. Gozumj bi actim saat 1bucuk olmus.. oyle bi anlatmissiniz ki netten izleyesim var yani hemen. Diger bolumlerde,hih aman iyy gene ayni seyler olmus hihh zaten haftaya ozette gorurum diye gecistirip izlemiyordum sonunu
Uff tamamen final de yaparlar obur sezon. Cunku konu kalmiyo.ya finalmiş haftaya
tamda doruk görür orda biter nasıl bekleriz ki biz ya....
U
Uff tamamen final de yaparlar obur sezon. Cunku konu kalmiyo.
Ben biseyler uydurdum aslinda kafamda. Mesela bahar arife tamam der,ama sarp cikar. Bahar ikilemler yasar. Cocuklar babalarini cok ister ama arife alismislardir babalariyla o kadar rahat mutlu olamazlar. Bahar eskisi gibi olcak sanar arifi atip sarpa gelir falan. Ama geri arife doner arif kabul eder. Ama sarp peslerini birakmaz. Sonra pirilin babasi sarpi gercekten öldurur falan
Yaaaaa sezon finali
O degil de.. ertesi gun internetten izledim diziyi. Aglamaktan mahvoldum enverdedeli sahnelerde.
Kendi dedem geldi aklima. O da hastaneye yatirildi meger apandisti patlamis doktorlar fitik diye ameliyat ederken patladigini farkettiler ..sonra yogun bakim surecler baska hastaneye nakil surecleri. Tam iyi oldu normal odaya cikti derken bi gun aniden bi kriz ile komaya girmesi..sonra vedalasamadan bi daha soyle bi gorusemeden olmesi..gunlerce yemek yemeden 2ay boyunca agrilar icinde nefes almada bile zorlanarak gecirmisti son zamanlarini.. bitki cayi istemisti benden limon zencefil. Ama icmek kismet olamadi. Ondan sonra uzun sure icemedim o caydan. Hatta hic bisey yiyip icmek istemedjm.. cok yipratici bi surecti cok cok uzuldum o aralar. Adet duzenim bile degisti hergun aglamaktan mahvoluyordum.. dedem cok onemliydi cocuklugum demekti benim icin..
Ve ayni enver dede gibiydi. Anneannemin davranislari haticenin dorukla nisana olan tavirlari gibiydi. Dedemin davranislari da herseyi kurtarmaya kotarmaya calisan enver dede gibiydi..
O gri hirkasinin aynisindan vardi dedemin de.. uf gene kotu oldum hatirlayip
Herkes nefesini tuttu sanırım. Çok heyecanlı bugün.Dizi başladı ve kımse yazmamış
Mekanı cennet olsun.O degil de.. ertesi gun internetten izledim diziyi. Aglamaktan mahvoldum enverdedeli sahnelerde.
Kendi dedem geldi aklima. O da hastaneye yatirildi meger apandisti patlamis doktorlar fitik diye ameliyat ederken patladigini farkettiler ..sonra yogun bakim surecler baska hastaneye nakil surecleri. Tam iyi oldu normal odaya cikti derken bi gun aniden bi kriz ile komaya girmesi..sonra vedalasamadan bi daha soyle bi gorusemeden olmesi..gunlerce yemek yemeden 2ay boyunca agrilar icinde nefes almada bile zorlanarak gecirmisti son zamanlarini.. bitki cayi istemisti benden limon zencefil. Ama icmek kismet olamadi. Ondan sonra uzun sure icemedim o caydan. Hatta hic bisey yiyip icmek istemedjm.. cok yipratici bi surecti cok cok uzuldum o aralar. Adet duzenim bile degisti hergun aglamaktan mahvoluyordum.. dedem cok onemliydi cocuklugum demekti benim icin..
Ve ayni enver dede gibiydi. Anneannemin davranislari haticenin dorukla nisana olan tavirlari gibiydi. Dedemin davranislari da herseyi kurtarmaya kotarmaya calisan enver dede gibiydi..
O gri hirkasinin aynisindan vardi dedemin de.. uf gene kotu oldum hatirlayip