Kadın dizisi

Yanımda para olsa verirdim diyor altındaki araba ne insan torunları o halde görünce vicdanen rahat olmaz

ya enver dede vuruluyomuş ya gelecek bölümde
ölücek mi acaba ayy hayır ya olmasın öyle bişey gene
öğrenemediler enver de bişey yapamadı o adamlar
nasıl öğrendi acaba enver le buluşucağını sarpın gerçi
takip ediyor ama önceden nasıl öğrendi görüşmeden:KK43::KK43::KK43::KK43:
şirin inşallah yatarsın hastaneye pisss

Kızlar fragmanin 2.tanitimu çıkmış enver ede yeliz ve çeyda ya sarp hayatta olduğunu söylüyor pirilin babasi şirin ı pırıl ile tanıştırıyor. Bize şirin yardım edecek diyor sonunda iki cadı birliği başlıyor

Canlar az önce yeni fragmanı gördüm Ceyda Arife cesaret veriyordu sevdiğini söyle diye.Arif te Bahara onu sevdiğini söyledi bahar da gülümsemeye başladı fakat işin kötü tarafı Arife bahar dönerken yolda Sarp ı gördü artık rüyamıydi gerçek miydi bilemedim.

Umarım Bahar da Arifi sever

Canlar az önce yeni fragmanı gördüm Ceyda Arife cesaret veriyordu sevdiğini söyle diye.Arif te Bahara onu sevdiğini söyledi bahar da gülümsemeye başladı fakat işin kötü tarafı Arife bahar dönerken yolda Sarp ı gördü artık rüyamıydi gerçek miydi bilemedim.

Umarım Bahar da Arifi sever

inşallah gerçektir de birleşirler artık
sarp günahsız ve gerçekler neyse ortaya çıksın diye direniyor
sonuçta çocukları var aşkları var onlar beraber olsun bence..

Ya millet dusunsenize baharla sarp birlesiyo yeniden falan. Eee dizi nolcak. Biter ki artik. Onlar ermis muradina olur heralde. Ha bide pirilin babasj tarafindan olay döndururler sorun cikar bilmem ne ama onlar da asilir sonunda..dizi nolur ki ya..

X