Emin degil de,babasi haticeyi aldattigi kadinla cocuk yapmis heralde.Bende pek izleyemedim gündüz verilir tekrarı.baharin başka kardeşi mi varmış orasını pek anlayamadım kizlar
Hatice her şeyi ogrendi
Emin degil de,babasi haticeyi aldattigi kadinla cocuk
Belki bu kız verir ilik kardeşi dir kesin
Sarp yaşadığı ni söyledi birilerinin takip ettiğini kacirildigini herşeyi anlattı annesineHatice neydi ogrendı. Izleyemedım sonunu. Anlatırmısın?
Ooo baya heyecanlı olmuş sonu. Teşekkürler.Sarp yaşadığı ni söyledi birilerinin takip ettiğini kacirildigini herşeyi anlattı annesine
Valla bu bölümden sonra Sarp olmasa da olur dedim Bahar Arifle çok yakıştılarşirine tembihlediler sana ulaşıp sorarsa böyle böyle diycen diye oda yanmışlar bizde sonradan
öğrendik falan diye yazdı çok iyiydi bölüm çıksın sarp artık ya birleşsinler herşeyi öğrensin bahar
sarpın kandırıldığını falan şirini önümüzdeki hafta arabaya alıyo bakalım neler olıcak..
O ağladıkları sahne beni de mahvetti ama sonrasını izleyemedimEnver dede'nin ağlaması Baharın gözlerinin sürekli dolması içimi kıyır kıyır etti.
Düğünde ki mutlulukları hepsi çok çok güzeldi. Dünkü bölüm çok güzeldi kızlar izleyemeyenler mutlaka tekrarını bir yerden izlesin.
Valla bu bölümden sonra Sarp olmasa da olur dedim Bahar Arifle çok yakıştılar
Enver dede'nin ağlaması Baharın gözlerinin sürekli dolması içimi kıyır kıyır etti.
Düğünde ki mutlulukları hepsi çok çok güzeldi. Dünkü bölüm çok güzeldi kızlar izleyemeyenler mutlaka tekrarını bir yerden izlesin.
Pazar günü 11.15 de başlıyor.Tekrarı ne zaman olur ki