Kadın dizisi

Bende pek izleyemedim gündüz verilir tekrarı.baharin başka kardeşi mi varmış orasını pek anlayamadım kizlar

şirine tembihlediler sana ulaşıp sorarsa böyle böyle diycen diye oda yanmışlar bizde sonradan
öğrendik falan diye yazdı çok iyiydi bölüm çıksın sarp artık ya birleşsinler herşeyi öğrensin bahar
sarpın kandırıldığını falan şirini önümüzdeki hafta arabaya alıyo bakalım neler olıcak..

şirine tembihlediler sana ulaşıp sorarsa böyle böyle diycen diye oda yanmışlar bizde sonradan
öğrendik falan diye yazdı çok iyiydi bölüm çıksın sarp artık ya birleşsinler herşeyi öğrensin bahar
sarpın kandırıldığını falan şirini önümüzdeki hafta arabaya alıyo bakalım neler olıcak..
Valla bu bölümden sonra Sarp olmasa da olur dedim Bahar Arifle çok yakıştılar:KK60::KK200:

Enver dede'nin ağlaması Baharın gözlerinin sürekli dolması içimi kıyır kıyır etti.
Düğünde ki mutlulukları hepsi çok çok güzeldi. Dünkü bölüm çok güzeldi kızlar izleyemeyenler mutlaka tekrarını bir yerden izlesin.

Valla bu bölümden sonra Sarp olmasa da olur dedim Bahar Arifle çok yakıştılar:KK60::KK200:

ya yakışmasına yakışıyor arif de çok iyi biri ama
sarpda kocası netice de çocuklarının babası seviyolar da ne bilim ya
aldatma falan da yok çok büyük travma geçirmiş sarp bambaşka dünya
yaşıyor :KK43::KK43::KK43::KK43:

Enver dede'nin ağlaması Baharın gözlerinin sürekli dolması içimi kıyır kıyır etti.
Düğünde ki mutlulukları hepsi çok çok güzeldi. Dünkü bölüm çok güzeldi kızlar izleyemeyenler mutlaka tekrarını bir yerden izlesin.

ay sorma valla öldüm bende bittim o ara
burnum sızladı resmen :KK43::KK43::KK43: nolcak şimdi şirin ilik veremiyor
belli bir süre o ara kötü birşey olursa

Bence bahar sarp yakışıyor arifi bi türlü sevemedim sarp daha yakışıklı ama bu saatten sonra sarp ile bahar birleşmez bahar istemez onu

ben bu diziyi izlemiyorum ama reklamlardan takip ediyorum. :KK70:

bahar ve arif evlendi mi şimdi?

X