- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Onlar zengin. Herseyi becerir onlarSirket hattini aradi sirin sekreterine baglandi sekreteri gosterdiler ee sirket hatti dahiliye icine baglayabilir tek adamin cep numarasina baglayamaz ki
Sirket hattini aradi sirin sekreterine baglandi sekreteri gosterdiler ee sirket hatti dahiliye icine baglayabilir tek adamin cep numarasina baglayamaz ki
Onlar zengin. Herseyi becerir onlar
Sirket hattini aradi sirin sekreterine baglandi sekreteri gosterdiler ee sirket hatti dahiliye icine baglayabilir tek adamin cep numarasina baglayamaz ki
Kızlar fragmanı izleyen varsa yazsın nolur :))) bu hafta kalpten gidecektim çok iyiydi..
Dizinin resmi sayfasina yazasim varOnlar zengin. Herseyi becerir onlar
hahaha bende sekreterim ve dikkaitmi cekti ahahaha
hahaha bende sekreterim ve dikkaitmi cekti ahahaha
Dizinin resmi sayfasina yazasim var
Ogrenmis oldukkızlar öyle bir teknoloji var zaten. konfersan teknoloji mi konferans teknoloji mi öyle birşeydi. 2-3 binlik telefonlar var ister cep ister ev ister iş olsun istedikleri numara aktarabiliyorlar.
Kiz simdi izledim daha 1 dk olmadi yaziyorum. Gozum doldu bee yazik bahara. Arifle oh yani dans mans ediyorlar yasasin.Kızlaaaaar yeni fragmanı izlediniz miiii çok romantik
Bu bölüm baya ilerleme kaydedilecek Arifle Bahar arasında ama Sarp'ın ortaya çıkışı hepsine limon sıkacak diye düşünüyorumKiz simdi izledim daha 1 dk olmadi yaziyorum. Gozum doldu bee yazik bahara. Arifle oh yani dans mans ediyorlar yasasin.
Ceyda akıl vermiştir fondotenle kapatmislardir.evet fragman çok iyi şirin kurtuluyormu o adamın elinden not bırakıyolar
sarpa ay hadi bakalım inşallah yaşadıklarını öğrensinbahar elbise giyiyor heryeri
yara sonra kapanıyor hiç bişey görünmüyor vücutta
Sarp görse ne görmese ne. Kendisi evlenmiş çocuk yapmışken Baharın sadakatini mi sorgulayacakCeyda akıl vermiştir fondotenle kapatmislardir.Sarp dans ederlerken görecek mi acaba neyse bugün izleyip gorucez bakalim