Kadın dizisi

Şirin'i bi eve kapatıp önce anneni mi babanı mı öldürelim diye soruyor o takipçi adam.

Sirket hattini aradi sirin sekreterine baglandi sekreteri gosterdiler ee sirket hatti dahiliye icine baglayabilir tek adamin cep numarasina baglayamaz ki:110:

evet benimde anlamadığım yer orasıydı nasıl bağlandı o tele
adam şirinin yanından çıktı nasıl bu kadar herşeye hemen dahil oluyorlar
leventin bildiğini de biliyorlar artık karşılaşıyor söylese keşke ya söylemek istediği
bu diye :KK43::KK43::KK43: öğrensin artık

Kızlar fragmanı izleyen varsa yazsın nolur :))) bu hafta kalpten gidecektim çok iyiydi..

şirini kaçırıyorlar sanırım ilik veremeden başına birşey gelicek
çünkü o kadar kolay evet demezdi bana göre. levent sarpla karşılıyor ya
şirinin söylemesi gereken önemli birşey varmış diyor inşallah ne olduğunu da söyler
şirinin peşini bırakırlar çünkü söylemezse leventin de başına birşey gelebilir onun bildiğini
de biliyorlar artık.

ay kızlar ya ben birgün bu diziyi izlerken kesin kalp krizi geçiricem
bahara çok üzüldüm gene güzel şeyler oldu ya ya annesi yada levent sarpa birşeyler
söylesin artık çatlıycam yoksa. doruğu da yemem lazım nasıl tatlı yaa :):):):)

Sirket hattini aradi sirin sekreterine baglandi sekreteri gosterdiler ee sirket hatti dahiliye icine baglayabilir tek adamin cep numarasina baglayamaz ki:110:

hahaha bende sekreterim ve dikkaitmi cekti ahahaha

Dizinin resmi sayfasina yazasim var :KK70:

:KK70:

kızlar öyle bir teknoloji var zaten. konfersan teknoloji mi konferans teknoloji mi öyle birşeydi. 2-3 binlik telefonlar var ister cep ister ev ister iş olsun istedikleri numara aktarabiliyorlar.

herşeyi anladım da kim ararsa arasın o adama mı aktarıyorlar yani
sonuçta şirin arkadaşıyım dedi biraz saçma oldu herşeyde o adamın çıkması...

evet fragman çok iyi şirin kurtuluyormu o adamın elinden not bırakıyolar
sarpa ay hadi bakalım inşallah yaşadıklarını öğrensin:KK43::KK43::KK43::KK43: bahar elbise giyiyor heryeri
yara sonra kapanıyor hiç bişey görünmüyor vücutta

evet fragman çok iyi şirin kurtuluyormu o adamın elinden not bırakıyolar
sarpa ay hadi bakalım inşallah yaşadıklarını öğrensin:KK43::KK43::KK43::KK43: bahar elbise giyiyor heryeri
yara sonra kapanıyor hiç bişey görünmüyor vücutta
Ceyda akıl vermiştir fondotenle kapatmislardir.:süslü: Sarp dans ederlerken görecek mi acaba neyse bugün izleyip gorucez bakalim:KK69:

X