Kadın dizisi

Sirin Sarpi gormeseydi bir ihtimal iligi verirdi ama artik hic vermez :KK43:

Sarpin kafa kafa degil.gelip gidiyor ara sıra olabilir.ya sarp hep zengindi kafa gelir gider zamanda baharla tanisti.
Yada sarp gercekten fakir fukaraydi denize düşünce bogazdaki yalilara denk geldi:)ama ben enbasindan beri bogazdaki yalilardayim:)
Bizde dussek denk gelirmiyiz bilemiyorum :KK70:

Ne güzel kızlar izlemişsiniz hepiniz,ben maalesef çok yoğunum uyuyakalıyorum dizinin ortasında, sonra internetten tekrarına bakıyorum haftasonu
O yüzden yazamıyorum artık buraya :olamaz:

Ne güzel kızlar izlemişsiniz hepiniz,ben maalesef çok yoğunum uyuyakalıyorum dizinin ortasında, sonra internetten tekrarına bakıyorum haftasonu
O yüzden yazamıyorum artık buraya :olamaz:
Yani aslında dizi de çok geç başlıyor canım. 20.30 gibi yeni bölüm başlasa 22.45 gibi biter. Kimse de uyuyakalmadan izlenmiş olurdu. :)

Yani aslında dizi de çok geç başlıyor canım. 20.30 gibi yeni bölüm başlasa 22.45 gibi biter. Kimse de uyuyakalmadan izlenmiş olurdu. :)
Dün başlarken aynısını söyledim bende canım, ilk zamanlar öyleydi ne güzel oluyordu, şimdi uyuyorum ama aklımda acaba noldu Şirin naptı ,Sarp la karşılaştılar mı düşünceleri kalıyor o_O

ya gene birşey anlamadan dizi bitti ya tek anladığım
sarp pırılla isteyerek evlenmemiş büyük bir travma geçirmiş
pırıl yardımcı olmuş sanırım sonrada evlenmişler yada hafızası yerine gelmeden
evlendiler inşallah öğrenicez zamanla ama sarp gerçekten hiç birşeyi isteyerek
yapmamış bence yazık hallerine çok üzüldüm ben şu şirin de dursun artık ya..

Kızlar bende izledim Fragman i bu sarp sirinin söyledikleri Ne inanacak olduklerini nasıl diyecek bakalım

ayy fena gerçekten tam da baharın mezarının önünde saklandı
dermi ki yalan diye yaaaaaaaa şirinle niye karşılaştı ki...

X