- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
Bi 10 dk daha bekle
Bekleme hipo ben bakmıyorum reklamdan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi 10 dk daha bekle
Çok bekletiyorlar ya başladı dedim tekrar reklam girdi yattım artık iyi geceler herkeseBi 10 dk daha bekle
Tam 00.15te başlıyo fragman.. o zmna kadar işimi hallediyorum kanalı değiştiriyorum tam çeyrek geçe açıyorum foxuBekleme hipo ben bakmıyorum reklamdan sonra
Biz en basindan beri biliyoruz iligin uyduğunuŞirinin iliği uyuyormuş çok ağır ilerliyor bu dizi artık
Yani aslında dizi de çok geç başlıyor canım. 20.30 gibi yeni bölüm başlasa 22.45 gibi biter. Kimse de uyuyakalmadan izlenmiş olurdu. :)Ne güzel kızlar izlemişsiniz hepiniz,ben maalesef çok yoğunum uyuyakalıyorum dizinin ortasında, sonra internetten tekrarına bakıyorum haftasonu
O yüzden yazamıyorum artık buraya
Dün başlarken aynısını söyledim bende canım, ilk zamanlar öyleydi ne güzel oluyordu, şimdi uyuyorum ama aklımda acaba noldu Şirin naptı ,Sarp la karşılaştılar mı düşünceleri kalıyorYani aslında dizi de çok geç başlıyor canım. 20.30 gibi yeni bölüm başlasa 22.45 gibi biter. Kimse de uyuyakalmadan izlenmiş olurdu. :)
Ayrıca bunca zamandır niye araştırmamıl da şimdi araştırası gelmiş insan bi sormaz mıydı anasına gelmez miydi onca zaman mahalleye
Ama bu hayvan çok şirinnnŞirin hiçte şirin değil
ya şirin dermi yaşıyorlar die aksine saklar destekler evet öldüler der.ayy fena gerçekten tam da baharın mezarının önünde saklandı
dermi ki yalan diye yaaaaaaaa şirinle niye karşılaştı ki...