Kadın dizisi

ya ben iki haftadır izleyemiyodum bebekten dolayı ama bu hafta izleyebildim

hele frangman

Hikmet kurtulmanın yolunu bulur ceydayi atmaz ama aşağı atmakla tehdit edebilir yada o çağırdı beni der yeliz e de üzüldüm kocası bırakır kesin . sirini ceyda gibi dovemedi boşuna kalıp var onda
Polis ceydayı almaya gelecek kabadayilarin hepsi kaçacak:))

Sarp pırılla evlenmiş yurt dışından gelmişler iki de çocukları var sarp öldüler sanıyor mezarlarına gitti babası ne saklıyor daha bizde. Bilmiyoruz sarp ın adı alp olmuş falan bahar hasta ölümcül bişey

diziyi hiç izlememiştim son üc haftadır bakıyorum sadece
çok dram var içim almıyor izlerken şirinin bahara yaptıklarını izledim bu hafta çok üzüldüm
kız darbe üzerine darbe alıyor
ağlamak istiyorsanız izleyin bu diziyi yeter

Ya bu Yeliz çok yarım akıllı ya atladı gitti kız dövmeye hadi gittin niye saçı başı toplamiyon topukluyla güne gidiyo sanki

Ben verdim oyumu. Kadın dizisi en altta kalmış. Sen Anlat Karadeniz ilk sırada

Anlayamadım nasıl en altta dizimiz bu aralar hep dizimizin üzerine geliyorlar resmen kiskaniyorlar bu sen anlat karadeniz dizisi hiv de güzel değil bizim dizinin yanında nedirki

Kızlar ben bi kaç kez oy verdim çıkıp çıkıp oy verdim sizde yapın

ay akşama çok heyecanlıyım hafta sonu
dışarı gidicem kalmaya abime bi dünya işim var arkamda iş
bırakmamam lazım ama bugün falan yapamam yetişmiycek ama napım
izlemezsem çatlarım....

En iyi kadın oyuncu bu yıl bence yüzde yüz özge ozpirinci bu oylardan birce akalay ne oy almis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…