- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Biz izliyoruz da noluyor bu sorularin cevabini bilmiyoruzBu Sarp nasıl kurtuldu, nasıl bu kadınla evlendi, nasıl şimdi adı Alp..hatırlamıyor mu? Evlendiği kadında mı gerçekten baharı öldü biliyordu?Ben çoook bölüm kaçırdım, özet geçecek var mı?
Sarpa ve pırıla yalan söyleyen kimdi onu bende bilmiyorum ve merak ediyorum...Biz izliyoruz da noluyor bu sorularin cevabini bilmiyoruz
Daha muamma..
Evet ama gercekten vefat ettiler diye biliyorlardi piril da yeni ogrendi yasadiklarini..
Pırıl resimlere bakarken ,baharın fotoğrafına bakınca ,yüzü değişti, daha bi hırslı hale geldi,ama acıdı, oturdukları evi falan görünce,pırıldan bi merhamet bekliyorum,nedense, pırıl bana çok hırslı, bi karakter gibi gelmiyor,daha çok kendi halinde yaşamaya çalışan ,bi kadın gibi...
Canım biraz sabır öyle hemen atraksiyon olursa dizi bir iki bölüm sonra biter.Bende biraz bunalmaya basladim.
Bilmem kac bolumdur sarp in esrarengiz tavirlari falan.
Biraz aksiyon heyacan olsa fena olmazdi.
Pırıl ın babası o adama hesap sormuştu. Onlar ölmemiş diye. Bence o adam yalan söyledi. Menfaati vardı galiba bu iştenAslında söylenen yalanlardan dolayı, pırıl ne yapacağına karar veremiyor,aslında burada pırıl ve sarpın hiç bişeyden haberi yokmuş ,demekki bir yalanın içinde, pırıl sarp bu günlere kadar gelmiş,daha önce öğrenmelerine, birisi engel olmuş gibi,işte o kişi kim?çelişkili bir durum var ortada,bitane adam vardı pırılla konuşan,o adam sarpa engel oluyor sürekli hiç bişey öğrenmesin diye acaba,pırılıdamı o kandırdı....
Bencede o adamı gözüm tutmamıştı bi gizemli haller falan,bişeyler peşinde gibiydi...Pırıl ın babası o adama hesap sormuştu. Onlar ölmemiş diye. Bence o adam yalan söyledi. Menfaati vardı galiba bu işten