- 4 Ekim 2017
- 622
- 524
eveet ama bence şu sebepten bu sebepten derken görüşürücekler inşallaaah yaniiSanki tamamen vedalaştılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveet ama bence şu sebepten bu sebepten derken görüşürücekler inşallaaah yaniiSanki tamamen vedalaştılar
Görüşsunler Arifsiz olmazeveet ama bence şu sebepten bu sebepten derken görüşürücekler inşallaaah yanii
Hanimefendinin birileride öyle diyodu zatenEllerine sağlık pek marifetlisin maşallah :)
Görüşsunler Arifsiz olmaz
bence olucaklarr hemen olmasada çünkü bahar şirinin mesajlastıgını bilmediği için yaşıyo sanıyo malum şizofren olduğunu henüz bilmiyo şirinin arifin tipine üzüldüm ya öğrenince sarpta dursun durduğu yerde cıkmasın biyerden allah rahmet eylesin ölünle ölünmez gelme sarp gelmeYaaa
Fragmanı yeni gördüm çok sinir oldum
Arif uzulmustur şimdi
Önceden sarpin ölmemiş olmasını istyodum şimdi de
arifle olmayacaklar pehh
merhaba. ben aynı fikirde değilim. şirin in böyle olmasının tek sebebi annesi. onun her yanlışının arkasında, her hatasına bir bahane buluyor herşeyini savunuyor. onun hataları yüzünden acı çeken Bahar'ı bile suçlayacak kadar salak. hatice anneyi mağdur gösteriyorlar ama asıl suçlu o. böyle anne olmaz olsun. hem şirin hem bahar ın hayatını mahvetti. bahar kanser hastası olduğunu bile söyleyemyecek kadar çekiniyor annesinden. bunda Şirin'in suçu ne? babası 2 dk da sindirdi Şirin'i. demek ki düzelebiliyormuş.Bu diziye bayıldım. Ama bu şirin denen cadı Bahar'a kafayı takmış. Şimdi de Arif'in peşinde ve kendini Melek diye tanıttı.
Bu kız tam bir ruh hastası!
Bana göre şirin oynuyor .Babasına da rol yapıyor. Mimiklerinden anlaşılıyor.merhaba. ben aynı fikirde değilim. şirin in böyle olmasının tek sebebi annesi. onun her yanlışının arkasında, her hatasına bir bahane buluyor herşeyini savunuyor. onun hataları yüzünden acı çeken Bahar'ı bile suçlayacak kadar salak. hatice anneyi mağdur gösteriyorlar ama asıl suçlu o. böyle anne olmaz olsun. hem şirin hem bahar ın hayatını mahvetti. bahar kanser hastası olduğunu bile söyleyemyecek kadar çekiniyor annesinden. bunda Şirin'in suçu ne? babası 2 dk da sindirdi Şirin'i. demek ki düzelebiliyormuş.
Aynen benim hamarat arkadaşımHanimefendinin birileride öyle diyodu zaten
Bana göre şirin oynuyor .Babasına da rol yapıyor. Mimiklerinden anlaşılıyor.
Hatice de şirinin öfke nöbetlerinden çekindiği için bahara ve çocuklarına kötü davranıyor.
Dikkat et korkudan kadının gözü hep şirinde.
Kesinlikle hayatı anlatıyor. O yüzden bu dizinin çok izleyicisi var bakalım gelecek bölüm nasıl olacak?aynen. şuanda kadın zaten ipleri şirin in eline vermiş artık geri alamaz yaptığı hasarı. şirin zaten oynuyor babasının yanında iyi davranıp annesine sen öyle dediğime bakma fln diyor da. genel olarak kızın bu hale gelmesinde annesinin sorumluluğu var bence çünkü küçüklükten beri sürekli babasını karıştırtmamış hep kayırmış hiçbi hatasını kabul etmeyip göz ardı etmiş kız da bu hale gelmiş. tabi yapısında kötülük de var. yani çok gerçek hayatı anlatıyor o nedenle hoşuma gitti bu dizi. bi anne nasıl çocuğuna zarar verebilir.
aynı şekilde torunlarını içten içe seviyor ama göstermiyor tam tersi kötü davranıyor şirin kızacaksa da kızsın ya bu ne yani. çocuklar orda perişan insanın bi içi sızlar.
Evet canım çıktı hemde 2 tane birinde yine bu şirin cadısı paspasın altında ki anahtarı saklıyor ve bahar eve giremiyor.Anneside geç gelince baharı eve almıyor. Yazık bahar kapının önünde uyuyor.Kızlar yeni bölüm fragman ciktimi