Kadın dizisi

Yanliz sarpin evlenmis olmasi cok sacma.bahar sarpin yasadigini bilmedigi halde evlenmedi ustelik cok zorluklar yasadigi halde.ama sarp hemen pirili bulmus evlenmis.demekki bahari cok sevmiyo.ben bahari arifle yakistiriyorum zaten.:kahve:

Yanliz sarpin evlenmis olmasi cok sacma.bahar sarpin yasadigini bilmedigi halde evlenmedi ustelik cok zorluklar yasadigi halde.ama sarp hemen pirili bulmus evlenmis.demekki bahari cok sevmiyo.ben bahari arifle yakistiriyorum zaten.:kahve:
Valla yaa.. Çok doğru. Arife rağmen Bahar Sarp Sarp diye yanıyor.. Sarp’ın kendisini aldattığını düşündüğü halde Sarp Sarp diye sızlanıyor.. Ama Sarp iki çocuk yapıvermiş koymuş şuraya.

Gariban baharda sarpin yolunu gozluyo.bi haber alsa dunyalar onun olucak.ama orenince yikilicak haberi yok.evlenmis barklanmis adam.su bersan da arifin pesini bi birakamadi.

Ohh sevindim.arif kurtuluyo bersan dan.:kahve:bahar arifi kiskaniyoooo yasasin oda asik arifeeee.:KK71:

Evet ya Bahar Arifle yakısiyor

Basindan beri hikmetin karisndan korkmasini anlayamadim. Hala da sacma buluyorum amaan.. bosa kadini da nolcak madem.. :/
Not# oooo ceyda acikladi benim sorumun cevabini :KK70:

Etmeyin şunu ya
Bora'nın annesinden gördüğü tepki zaten beni bitiriyordu şimdi bir de bu cıktı.
Ağla ağla bittim

X