- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Acaba borsa işleriyle meşgulken mi tanıştılar pırılla... sanmam ama sanki sarp hala seviyor gibi baharı.. aman be hiçnişey olmadı bu hafta boş boş izledik bittiBorsa işlerine girisecekti
Yok sarp cocuklarinin dogum gununu kutlarken nisanin dogum gunu nu hatirladiPırıl da mı gördü hayal izleyemedim
Filmi biz yaziyoruz onlar oynuyorKizlar masallah ne guzel yorumlar yapiyosunuz. Hic dusunemedigim seyleri dusundum valla
vallahi tüm hislerimi yazmışsın canım yani izleniyor diye bi diziye bu kadar tosbaga hızı enjekte etmek haksızlık yeminle kabak tadı verdirdiler.bu kadar giriş giriş giriş yani gelişme sonuç olmayan dizi görmedim.meraba kızlar. dünkü bölüm faciaydı resmen.
hiç ilerlemedi hiç.. resmen kandırmalık bölüm yapmışlar. şirin sabit bahar sabit sarp denen gittikçe iticileşiyor. sabit kalsa iyi yani.
sadece Ceyda ve sahneleri mükemmeldi. ilk defa ağladım dizi de. Rabbim kimseyi içinde beni de evladıyla sınamasın inş.
erkek milleti hep aynı. unutmuş evlenmiş bir de çocukları olmuş yuh!!!! her ne dedilerse kanmamalıydı. peşine düşmeliydi. gerekirse mezarı açtırıp dna yaptırmalıydı. bir bela varsa bile başında çocukları karısı olmadıktan sonra bela gelse ne gelmese ne!
Yaaa Bahar í ve çocuklari gerçekten öldürmek istemişler o kadar gözü dönmüş bunların,o yaşlı adam Sarp in babası olmasın çünkü Pırıl sürekli bağırıyor, kendi babası olsa bağırması heralde
keşke öyle olsa bu bölüm ayar oldum yaaaaa hiç zerre gelişme olmadı yaaaaa :Filmi biz yaziyoruz onlar oynuyor
vallahi tüm hislerimi yazmışsın canım yani izleniyor diye bi diziye bu kadar tosbaga hızı enjekte etmek haksızlık yeminle kabak tadı verdirdiler.bu kadar giriş giriş giriş yani gelişme sonuç olmayan dizi görmedim.
tamam çok güzel dizi seviyorum ama soğumamda an meselesi.
tabi tabi şirinin telefon olayı 10 bölümdür gündemde baksanaben de aynen soğudum. bir daha ki bölümü izlemesem de ileride art arda izlesem hızlanmış olur mu diyorumzaten filmden tonla konu çıkar. o ikiz çocuklar sarptan olmaz, ceydanın çocuğu gelir ceydayı sevmez, hikmetin karısı ortalığı birbirine katar, arife önceki sevgilisi tuzak kurar, baharın babası ortaya çıkar, şirinden sadece bir sürü olay çıkar. o yüzden ilerletseler iyi olacak.