Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ilk 1 saat bira boğdu. Ama o aldatılma duygusunu da öyle basit bir duyguymuş gibi geçiştirmek istemediler diye düşünüyorum.Çok saçmalamaya başladı bence .dizilerdeki entrikalar bayıyor
Diziye Arif için bakıyorum . Adam tam benlikBugün ilk 1 saat bira boğdu. Ama o aldatılma duygusunu da öyle basit bir duyguymuş gibi geçiştirmek istemediler diye düşünüyorum.
Sonradan toparladı ve bugün bütün duyguları sarsacak yaşattılar.
Dimii yaa bencede öyle. Hayatın gerçeklerini acı yüzünü gösterdiği için sevdim ben bu diziyiArifin daha sık gösterseler adam çok doğal
Çalışacak ama Arif akıllı adam.Şimdi Şirin'in numarası emlaktan dolayı Arifte var .Baharın telefonuna baksa Sirin'in numarasını görecek.Sapık gibi baharı arıyor ya Arif bu işi çözecekSanırım bu enişteyi de şirin kapmaya çalışacak? Tamm ruh hastası tam...
Aynen bu dizi diğer entrikalı, 7 kocalı Hürmüz tarzı dizilere göre daha doğal,daha yaşamdan ,daha bizden :)Dimii yaa bencede öyle. Hayatın gerçeklerini acı yüzünü gösterdiği için sevdim ben bu diziyi
Heh bende öyle düşündüm tamda. Arasa zaten çözülcek işte nerdeeeğ filmin atraksiyonu kalmıcak bu sefer. Bekleyip görelim bakalımÇalışacak ama Arif akıllı adam.Şimdi Şirin'in numarası emlaktan dolayı Arifte var .Baharın telefonuna baksa Sirin'in numarasını görecek.Sapık gibi baharı arıyor ya Arif bu işi çözecek
Aynen ya çok yakışıklı :)Diziye Arif için bakıyorum . Adam tam benlik
Aynen haftaya olur birşeyler artık.Heh bende öyle düşündüm tamda. Arasa zaten çözülcek işte nerdeeeğ filmin atraksiyonu kalmıcak bu sefer. Bekleyip görelim bakalım
Yakışıklıda değil çoktaa :):) böyle değişik bir havası albenisi var adamın karizmamıdr nedir :)Aynen ya çok yakışıklı :)
Evet çok karizmatik ve çekici :) beyim duysa vurur topuklarimdanYakışıklıda değil çoktaa :):) böyle değişik bir havası albenisi var adamın karizmamıdr nedir :)