Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba eşime karşı cok isteksizim genel anlamda hep böyleydim bunun için bir ilaç veya bitkisel birşey varmı kullanıpta memnun kaldıgınız ? 14 senelik evli 2 çocukkuyum yaş 32
Hep böyle olanların tedaviye cevap vereceğini pek düşünmüyorum üzülerek söylüyorum. Bazı insanlar sevişmeyi sevmiyor. Ancak bazı zamanlar iyi bazı zamanlar kötü ise bu tedavi edilebilecek türden..
Sizin şunu sormanız gerekiyor kendinize acaba ben sadece eşime karşı mı böyleyim yoksa başka insanlara karşı da mı. Eğer yakışıklı bir erkeğe ilgi duyuyorsan arzuluyorsanız eğer mevzu sizde değil eşinizdedir. Eşiniz çekici değildir bu mevzu ise onun yeteri kadar sizi tatmin etmemesinden veya performans veya temizlik konusundan sizde itici bir etki bırakmış olmasındandır