Bir cocugum var..Utanacak olan aldatan zaten. Çocuk yoktur umarım. Hayırlısı olsun hakkınızda
Klasik mesajla ogrendim..ve iliski 5 yildirmis..guvenmenin bedeli buymus megerse..Nasıl öğrendiniz
Yazık yaa Allah hidayet versin. 5 yıl hiç mi şüphelenmedinizKlasik mesajla ogrendim..ve iliski 5 yildirmis..guvenmenin bedeli buymus megerse..
Her kadin hisseder ama konduramaz ya..zamaninda eve gelen,disari cikmayan,cocugu ve eviyle ilgili bir adam dusunun..kavga yok denecek kadar az vs..Yazık yaa Allah hidayet versin. 5 yıl hiç mi şüphelenmediniz
Bırakın madem kendi pisliklerinde boğulsunlar.
İnşallah evladınla güzel bi hayata başlarsın.
Hangi arada vakit buluyormuş oynaşmayaHer kadin hisseder ama konduramaz ya..zamaninda eve gelen,disari cikmayan,cocugu ve eviyle ilgili bir adam dusunun..kavga yok denecek kadar az vs..
nu5 sene boyunca aldatılmışsınız boşanmamışsınız kadınları mı suçluyorsunuz?
Karaktersizlik eşinizde, o kadın olmaz başkası olur. Karşılık alamıyor diye aldatmayan erkek sadık mıdır?
Yeni ogrendim.1 ay oldu.elbette erkek suclu..ama ya kadin?
Elvette erkek suclu..ancak bu kadinlar cok mu masumAsıl sorun eşinizde,yoksa o kadın olmasada başka bir kadın olurdu.Sorgulamanız gereken kişi eşiniz.Neden aldattı,neden size verdiği sözü tutmadı?
BilsemYeni ogrendim.1 ay oldu.elbette erkek suclu..ama ya kadin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?