• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadin Aldatma Evlilik

Bekarım diye basından kandırmıştır belki kadın da kaptirdiysa kendini yine de ogrendiginde bitirmeliydi sanmiyorum bile bile adamın evli olduğunu bilerek başlatan kadın azdır suç eşinizde kadın sizi ilgilendirmez içten içe tabi kıyaslama yapıyorsunuzdur nasıl içi rahat ediyor diyorsunuzdur da 5 yıl da gerçekten çok uzun hicbir erkeğe güvenmiyorum babama bile
Aci olan evli oldugunu biliyor.hatta beni taniyor..eski isyerinden mesai arkadasi..

Kadın bekar mı?
Çünkü zamanda eve geliyorsa kadın da aramıyorsa o saatten sonra bayağı sabırlıymış ve seviyormuş.

Eşiniz pişman olmamış.
Yakalanmış.
Kalpte bitmeyen birşey beyinde bitmez
Boşanmayı düşünmeseniz bile bu sözün üzerine adım atın.
Sizi pasif görmüş.
Emin olun siz güçlü durdukça, asil durdukça pişman olacak.
Şu anda ben bir pişmanlık yaşadığını sanmıyorum çünkü pişman olm herşeyi yapar. Köpek olur.asagılannayı bile kabul eder. Yeter ki evim yuvam benim hatam yüzünden bozulmasın.
Ayrıca ille boşanılacak diye bir kural yok. İnternetten bi anlaşmalı boşanma dilekçesi indir. Nafakayı konuş. Çocuğu 15 günde bir haftasonlarını alabiliyor.
Ciddi olduğunu anlasın. O salak sanıyor ki Filiz baba kıyamaz. Filiz pasif. Boşanmayı göze alamaz. Görsün bakalım.
Haramdı tatlıydı. Şimdi alsın tadını bakalım.
Dik durmazsan yine yapacaktır. Üstelik saygın da biter gözünde.

Valla çok iyi anladığım bir şey var hiçbir erkeğe güvenmiyordum ama artık kadınlarda güvenmiyorum.firsatini bulunca,hele bu sosyal medyalar cogaldiktan sonra herkes bu haltı yiyor.yapmayanlar var ama çok çok az .hele erkekler, namus ve sadakat kavramı erkekler de tamamen kaldırılmış durumda.

Merhaba..Ben aldatildim...
Bunu soylerken her ne kadar icim acisada, utanmiyorum.Aldatildim degil aldandim demek istiyorum.Eminim bir cok kadin bunu yasiyor.Erkek egemen bir toplumda "erkegin elinin kiri,cocugun icin affet,bosansan daha mi iyi olacak,erkekler hep boyledir,guzel cirkin fark etmez vs vs vs"

Peki kim bu ikinci kadinlar ? Hemcinslerine bu aciyi yasatmaktan aldiklari haz nedir? Kendi baalarina gelse nasil davranacaklar..Yuvayi yikarak mutlu mu olacaklar? 10.yil.sonunda ogrendigimde sorguladim kendimi,esimi,o.kadini..belki tuhaf gelebilir size ama,en cok o kadini dusundum

Nasil bir evlat,insan oldugunu.Bile bile sevdigi adam baska bir kadinin(!) Yanina gidiyor.Hadi biz aldatilanlar bilmiyoruz ama o !bununda bir ruh haataligi oldugu kanisindayim..Siz ne dersiniz?
Not:bayram sonrasi ilk adres avukatim

.
Hemcinslerine acı çektirmekten hoşlanan bir sürü kadın var. Kadınlar arası haset, rekabet, kıskançlık o kadar yoğun ki. Düğünlerde,plajlarda,iş ve okul ortamlarında birbirlerine nasıl baktıklarını gözlemleyin. En az erkeklerin aldatması kadar sıkıntılı kadın tutumları var.

Bazı kadınlar tutunacak dal misali hoş görüyorlar karşı tarafı. Evli çocuklu farketmiyor mideleri konya ovası mübarek.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Valla çok iyi anladığım bir şey var hiçbir erkeğe güvenmiyordum ama artık kadınlarda güvenmiyorum.firsatini bulunca,hele bu sosyal medyalar cogaldiktan sonra herkes bu haltı yiyor.yapmayanlar var ama çok çok az .hele erkekler, namus ve sadakat kavramı erkekler de tamamen kaldırılmış durumda.

Kesinlikle..
Kk.da bile "hem bizmi aldatılıcazzz iyi yapmışsın helal olsunn" diye körü körüne gaz veriliyor. Zihniyetler hastalıklı.
Aldatan erkek kadar itici ve karektersiz bişey varsa oda aldatan kadındır.

D Denis92 ydi sanırım oda 5senedir aldatıldıgini öğrenmişti

Siz boşanmayı tercih ederken
Ki bende olsam öyle yapardım :(
O arkadaş da eşine bı şans daha vermiş

İkinci kadın olan bildiğim birisi var
Ve bundan gayet memnun
Hesap sormuyo,para sınırım yok,ve bı sorumluluğum yok kimsenin pisliğini temizlemiyorum
Eşi o işleri hallediyor bende keyfini çıkarıyorum demişti....

Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah

Evli adamlar daha cazip geliyor onlara. Çünkü karakteri bozuk aldatan adamda da zerre kadar karakter olmadığı için yuvalanıp gidiyorlar pislik ortaya çıkıncaya kadar. Tabi ki eş suçlu ona söyleyecek bir şey yok ama öteki kadınlarda en az onlar kadar vicdansız.

Bence esiniz nekadar sucluysa ki cok suclu o kadinda en az onun kadar suclu. Yani al birini vir ötekine. Üstelik ikiside cok karaktersizmis, kadin sizin eski is arkadasiniz, esinizde tabi o kadini bu sayede tanimistir herhalde. Siz bosverin ikisinide kendinizi kurtarin birakin kendi pisliklerinde bogulsunlar. Zaten gizlilikte bitmis onlara tatli gelen gizli iliski normal iliskiye dönüstüyünde ikiside birbirini yemeye baslar sizde bu sirada hayatinizi kurmus olursunuz. Kadin evlimi? Evliyse kadinin esinede haber verin yok evli deyilse kadinin ailesine haber edin, esinizin ailesine haber verin sizin huzurunuzu bozanlarin sizde huzurunu bozun ve ayrilin. Ikisininde ic yüzünü tüm akrabalari aileleri ögrensin. Allah yardimciniz olsun.

Eşinizin sizi aldattığı kadının sizin üzerinizde sorumluluğu yok. Eşinizin evli olduğunu dahi bilmiyor olabilir. O kadının nasıl bir insan evlat olduğundan önce, eşinizin nasıl bir insan evlat olduğunu düşünün. Bunu size nasıl yapabildiğini, nasıl reva gördüğünü? Karşıdaki kadının da ''bugün de yuva yıktım çok şükür ehehe'' edasıyla gezdiğini sanmıyorum yuvayı yıkan kadın değil eşiniz. Eşiniz onunla aldatmasa, başkasıyla aldatacaktı. Çünkü kocanız adi bir ş.....siz
Ha böyle konuştum diye beni metres yanlısı gösterme ihtimali olan üyelere istinaden şimdi kadına da giydireceğim;
Bir üyenin de dediği gibi kadın sizi tanımasa da size karşı zafer kazandığını hissediyor. Kendisini tercih edilen, sizin ise aldatılan olduğunu hayal ederek ego yapıyor. Bunları bir yerde okumuştum, hemcinsinin daha önce tercih ettiği erkek iyidir mantığı da çalışıyor. Bu tür kadınların mayasında var; yıkılan yuvalar, ağlayan çocuklar, kahrolan bir eş umurlarında değil.
Size düşen sizi kiminle aldatıyorsa ispatlayıp onu da eşinizi de mahkemelerde süründürmek.Dik durup kendinize yeni bir sayfa açmak...

Son düzenleme:
Back