kadın aldatırken

kardel45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
309
2
96
Ankara
kadınlar neden aldatıyor yaşayan anlatsa bizde belki anlarız neden evli biri ile birlikte neler umuyor neler yaşıyor ve mutlumular bu durumdan

kadınlar neden aldatıyor yaşayan anlatsa bizde belki anlarız neden evli biri ile birlikte neler umuyor neler yaşıyor ve mutlumular bu durumdan

niye bukadar merak ettin bacıım.
boş veerr aldatanın derdi ooo.
herkez kendi evliliğinden sorunlu,aldatan kadınların neyini anlayacaksın.
onlar bile kendilerini anlamıyor ki sana anlatsın.

niye bukadar merak ettin bacıım.
boş veerr aldatanın derdi ooo.
herkez kendi evliliğinden sorunlu,aldatan kadınların neyini anlayacaksın.
onlar bile kendilerini anlamıyor ki sana anlatsın.

Aynen!
çok büyük aşk yaşıyoruz zırvalarına karnım tok benim...:umursamaz:

merak ettim bacım çünkü hem aldatılan biz hem aldatan erkekler de piyon sa bu sorun yine biz kadınlardan kaynaklanıyo gibi yani mutsuz olan kocasını aldatıyor ve bu arada benim kocamla aldatıyor gibi falan

merak ettim bacım çünkü hem aldatılan biz hem aldatan erkekler de piyon sa bu sorun yine biz kadınlardan kaynaklanıyo gibi yani mutsuz olan kocasını aldatıyor ve bu arada benim kocamla aldatıyor gibi falan

Kimmiş piyon yahu?
Herkes hür iradesi ile hareket eder..
Kadınlar evli erkeklerin başına silah dayamışlar da bizim mi haberimiz yok!:ecrin_bebek:

Laalecime katılıyorum nerde büyük aşk öyle :umursamaz:

Yok canım benim..
Sorsan en büyük aşkı onlar yaşıyorlardır..
Ölüyorlardır aşk acısından..
Ne kadar karaktersiz adam olduğunu görmezler ama iki tatlı sözle aşkın adını kirletirler...

bir insan evliliğinden mutsuzsa eğer aldatacağına ayrılsın eşinden bence.mutsuzdum aldattım derler erkek veya kadın o bahanenin altına sığınırlar bence öyle insanlar kendilerini küçültüyolar haberleri yok.aldatma ve aldatılma kelimelerinden nefret ediyorum

Yok canım benim..
Sorsan en büyük aşkı onlar yaşıyorlardır..
Ölüyorlardır aşk acısından..
Ne kadar karaktersiz adam olduğunu görmezler ama iki tatlı sözle aşkın adını kirletirler...

Aşk bu kadar ucuz olmamalı bence ..
Yaşasınlar bakalım aşklarını nereye kadar taki tekmeyi yiyip bitti diyene kadar

Kimse, ben aldattım demez burda, teyzecim:))

İşte doğru bir tespit kimse söylemez burada bunu

aldatmak bence psikolojik bir sorunnn!!
aldatan kadın da olsa erkek de mutlu olacağını sanmıyorummm...:1no2:

aklı bir karış tepesinde gezen insanlar, boş insanlar bu tarz şeyler yaşar.işinde gücünde, aklı başı yerınde olan kadının da erkegın de bu tarz çirkinliklerın içinde olmak isteyeceklerını sanmam. biz dinlemekten utanırken, onlar yaşamaktan utanmıyorlar. bu nedenle biz onları anlayamayız.

Back