• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kadıköyde oturanlar bakabilir mi?

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar kadıköyden çıt çıt almak istiyorum ama şöylede bişi var sentetik saç takmak istemiyorum çok belli ediyo kendini belli etmeyen doğal gbi duran varmı bilemem ama sentetik ya da gerçek saç olduğunu nasıl anlarım? aralarına naylon fln katıolrmış çnkü pahalıya veriolrmış gerçek diye. kadıköyden çıtçıt alan var mı?:49:

kızlar kadıköyden çıt çıt almak istiyorum ama şöylede bişi var sentetik saç takmak istemiyorum çok belli ediyo kendini belli etmeyen doğal gbi duran varmı bilemem ama sentetik ya da gerçek saç olduğunu nasıl anlarım? aralarına naylon fln katıolrmış çnkü pahalıya veriolrmış gerçek diye. kadıköyden çıtçıt alan var mı?:49:

canım illaki kadıkoyden mi alman lazım_?
gercek sac parlamaz ve yumsaktır.
2 veya 3 tel al cakmakla yak. kokusundan anlasılır.

merhaba canım benım topıgımı begenmıssın bende senın konulara bı goz atım dedım ılgımı cektı cıt cıt almak ıstıyormussun ben 4 sene once 500 tl verdım yuzde yuz orjınal sac ve uzun kahve tonlarda bı ıkı kere kullandım oylece duruyor eyer hala almadıysan satabılırım sana 250 tlye ama nacızane fıkrım cok gerklı bısı degıl bence yanı herzaman kullanılmıyr .)

Back