ben kadıköy şubesine gittim canım, boğaya doğru çıkarken solda kalıyor üç dört katlı bi mağaza.. yıldız hanım diye bi bayanla görüştük, benim istediğim model elimde resmi olan bi modeldi birebir aynısını istediğim için çizim falan yapmadık ama keşke diktikleri gelinlikleri inceleseydim
tül ve dantel seçelim dedim provada seçicez dediler sen de mi seçmedin canım?
rüzgarcım için rahat olsun yıldız hanım seni istediğin gelinliğe çok kolay ulaştıracaktır.
yeterki istediklerini doğru şekilde ifade et.
seni arkadaş olarak ekliyorum profilimde gelinliğimin fotoları mevcut bakabilirisn
Herşey yolundaysa sıkıntı yok umarım bir pürüz çıkmaz benim yaşadığım tatsızlıkları herkes yaşayacak diye bişey yok, Ama tasvip etmediğim bir moda evini burada tabiki karalayacağım hüsranla sonuçlandıysa O moda evini övmem beklenemez.Gelinlik düğün aşamasının en stresli süreci..şimdiden mutluluklar diliyorum
Seren Moda fanlarından biri de benim.. Satış öncesi ilgi alaka satış sonrası da devam ediyor.. Demo modellerin kusursuzluğu da dikim kalitesini gösteriyor bence ..
Allahım utandırmasın yarabbimm
memnun kaldınız mı gelinlikten , ben de yer arıyorum diktirecek
Ben hulya gunle anlasmami yaptım inş pişman olmam ölçüler alindi kumaş seçildi ilk prova şubat sonunda bakalım sonuç nolcakaa ben de orda denemiştim 2-3 hafta önce. Hatta Kadıköy'de son girdiğim gelinlikçiydi. Yardımcı olan Merve isminde genç bir kızdı.
Girdiğimde bir kız bn buraya ağlayarak girmiştim çok güzel bir gelinlik buldum çok teşekkürler diyerek çıktı :)
Benim Mayıs'ın 9 'unda düğünüm var bu hafta kesin bir karar vermem gerekiyor. Birde Kadıköy'e çıkarken Sılay diye bir yer var orasıda güzeldi. 2 si aklımda tekrardan uğrayacağım.
Sağol canim uç prova olacak 2500 sen naptinHayirlii olsun canm , nasil bir modele karar verdin ? Kac prova yapacaklarmis ? Ve ne kadar fiyati ?
Kızlar bende gelinliğimi buldum
Kadıköy nurbanu moda evi Üzerime giydim veeeee işte bu benim gelinliğim dedim
Aslında prenses etek ve üzeri hafif taşlı bi model istiyodum ama Gelinliğim okadar zarif durduki üzerine tek bir taş bile eklense o asaleti bozulur gibi geliyo bana
Gelinliğim komple hayal tülden yapılmış Prenses etek ve çok kabarık Sadece belinde swaroski kemer gibi bi taşı var
Üst kısmı komple drape ama çok değişik bi drapesi var ve göğsü çok değişik duruyo Dekoltesi biraz fazla gibi
Nişanlım baya itiraz etti tabiama annem ve kayınvalidem çok beğendiler Biraz dekolteli bi gelin olucam galiba
ama dediğim gibi üzerindeki tek bi değişiklikte bütün o duruşu bozulucak gibi
O yüzden kadın bana aynısını dikicek 2000 tl ye anlaştık Kesesi saç aksesuarı ve duvak dahil Çiçek yok
Satın alma fiyatı canım Pazarlık çok çok önemli Benim gibi beğendiğini alıcağını çok belli edersen kazığı yersin Kararsızmış gibi davran çok beğensende
Kendi gelinlikçimi öneririm mükemmel modeller var Nurbanu moda evi
Bide eğer kafanda tek bi model varsa ve ne istediğini biliyosan gül erdem ' i öneririm.Gerçekten dikimi çok güzeldi ama demo model yok Sadece dikim yapıyo
Sağol canim uç prova olacak 2500 sen naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?