- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
madame amour a gitmeyinde nereye giderseniz gidin,benim hayallarim yıkıldı sizinki yıkılmasın
Ben cumartesi günü gitmiştim..ama siz öyle deyince merak ettim şimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madame amour a gitmeyinde nereye giderseniz gidin,benim hayallarim yıkıldı sizinki yıkılmasın
Ben gelinliği ordan diktirdim,gelinliğim hiç istediğim gibi olmadı,benim değil kendi istedikleri modeli diktiler ve üzerime büyük oldu oturmadı bunu söylediğimde iplerini tam kapatmadıklarını ondan öyle durudğunu söylediler,düğün günü gelinlik üstüme geniş oldu göğüslerime ve bedenime otrumadığı için göğüslerim gözüktü ve daha kuafördeylen balenleri kırıldı ve içinde toplanmalr oldu ve ben bu yüzden ağladım ve çok mutsuz oldum düğün sonrası bir hafta sonraki ikinci düğünüm için gelinliğimi düzltmelerini rica ettim ,kendileri bu gelinlik senin üstüne baya büyük olmuş dediler sanki kendileri dikmemiş dalga geçer gibi.aşağıda fotoğrafı var.Ben cumartesi günü gitmiştim..ama siz öyle deyince merak ettim şimdi?
Ben gelinliği ordan diktirdim,gelinliğim hiç istediğim gibi olmadı,benim değil kendi istedikleri modeli diktiler ve üzerime büyük oldu oturmadı bunu söylediğimde iplerini tam kapatmadıklarını ondan öyle durudğunu söylediler,düğün günü gelinlik üstüme geniş oldu göğüslerime ve bedenime otrumadığı için göğüslerim gözüktü ve daha kuafördeylen balenleri kırıldı ve içinde toplanmalr oldu ve ben bu yüzden ağladım ve çok mutsuz oldum düğün sonrası bir hafta sonraki ikinci düğünüm için gelinliğimi düzltmelerini rica ettim ,kendileri bu gelinlik senin üstüne baya büyük olmuş dediler sanki kendileri dikmemiş dalga geçer gibi.aşağıda fotoğrafı var.
hemen düğün sabahı arayıp olanları anlattım bu kadar kısa sürede yapamayacaklarını söylediler ben telefonda ağlayınca getir bir bakalım dediler,gittim bu gelinlik üstüne çok büyük dedi bedenime oturmadığı için kat izleri olmuştu ve balenlerin kırılmasına kendileri de inanamadı ama hala kendilerini hiçbir konuda suçlamadılar,kendi suçları değilmiş gibi davrandılar ve gelinliği daraltıp verdiler malesef bedenin ortasındaki kırılma düzelmedi ama en azından daralınca fotoğragtaki kadar kötü durmadıBende instagram sayfalarındaki gelinliklere aldandım, o yüzden baktım açıkcası..zaten benim için önemli olan test edilmiş durumlardı..Sizin yorumunuzu çok dikkate aldım o yüzden..Üzüldüm gerçekten yaşadıklarınıza..peki ikinci kez giydiğinizde düzeltiler mi gelinliği?