- 14 Ağustos 2012
- 2.127
- 601
- 363
Evet yeri bağdat caddesinde canım. Osmanbey'de de var bir şubeleri daha. Şu an indirim varmış ve bu haftasonu biteceğini söylediler. Bende senin istediğin tarzda bakıyorum. Hüsniye moda evinde de o tarz modeller 3000 tl indirimli fiyatı. Özellikle göğüs kısmının kalıbı çok güzel duruyor. Benim içime sinmeyen istediğim kadar kabarık değildi ve bende aynı şekilde dikim konusunda endişeliyim. O sebeple hazır almak istiyorum. Ama oraya giderken daha yüksek beklentide gitmiştim. Sitesindeki modeller çok güzel.
Yine bağdat caddesinde hülya modaevi var. Pronovias tarzı gelinlikler car. ancak fiyatları fazla geldi bana. İyi pazarlık yapmak lazım.
2000 tl fiyat hazır dikimi satın alma fiyatımıdır? Aynı tarz gelinlik düşündüğümüze göre Kadıköy'de hangi gelinlikçilere bakmamı tavsiye edersin?
Satın alma fiyatı canım Pazarlık çok çok önemli Benim gibi beğendiğini alıcağını çok belli edersen kazığı yersin Kararsızmış gibi davran çok beğensende
Kendi gelinlikçimi öneririm mükemmel modeller var Nurbanu moda evi
Bide eğer kafanda tek bi model varsa ve ne istediğini biliyosan gül erdem ' i öneririm.Gerçekten dikimi çok güzeldi ama demo model yok Sadece dikim yapıyo