sonunda hayalimdeki gelinliğe en yakınını buldumHenüz dikilmeye başlanmadı Göğsü 1cm daha yukardan başliycak ve daha yoğun tülle daha kabarık bi görünüme sahip olucak Samimi ve gerçekçi yorumlarınızı istiyorum Yorumlara açığım çünkü henüz dikilmeye başlanmadı Üzerinde isteğime göre değişiklikler yapılabilecek Sizce nasıl değişikliğe gerek varmı Var derseniz neler önerirsiniz Resimler albümümde Can kulağıyla dinliyorum sizi
İçinden hiç bişey giymene gerek yok kalıp gibi oturucak üstüne zaten üst tarafının içinde sütyen gibi bi kalıp vardı
Hani şu büstiyerler gibi Yani babama gösterdim çok şık kızım çok beğendim ama göğsü bi gelinlik için fazla iddialı olmuş onu ayarlat dedi Canım babacığımAçıkçası bende gelinliğin gelinin önüne geçmesini sevmiyorum çok taşlı pullu ve ya çok dekolteli bişey giymek istemem Milletin takı takarken gözünü alamamasını falan Göğsü biraz daha yukardan olucak yani.
Bide diken kadın sana ışıltı çok yakışıyo kollarına çağla şikel kol yapalım dedi taş taş geliyo 3 sıra Nasıl olur bilemedim :44:
Ay bu gelinle ilgilenen meslek elemanlarının süs tutkusunu anlamıyorum ya :) süsledikçe süslemek istiyorlar, sonra da olan geline oluyor. saçtan makyajdan tut gelinliğe kadar süs.. bu konuda bir şey diyemicem canım, olabilir gibime geliyor ama gelinliği de bozar mı bilemiyorum.
Günaydıınnn
Hmm gelin damat boy farkı için gelinlik eteği kabarık mı olmalı bilmiyorum ama en klasik hile platform topuk ve tepeden yapılmış topuza tepeden duvak .. rahat 15-20 cm oynuo topuk ve duvak eklenince
Ama o tepeden duvaklar da her bünyeye yakışmıyor yani ben sevemedim gitti kel gibi gelio sanki saç görünmüyo ya
bence boy farkın çok yok. bizim de aramızda 26 cm var, zaten topuklu ayakkabıyla kapatıyorsun açığı. güzel de duruyor bence o aradaki fark. saçım yüksek topuz da değildi.
ayakkabılarım rahattı canım, resmini bulursam koyayım sana, boy farkımızı da gör. arkadaşlık teklifi gönderdim, birazdan özel albüme koyarım. ayakkabım 11 cmdi, zizigodan 40 liraya almıştımama ben öyle çok oynamadım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?