Benimde düğünüm nisanda.Ben de geçen hafta sonu bakmaya başladım. Şaşkınbakkal'da Husniye modaevi'ne, Hulya modaevi'ne, pierre cardin, aysira'ya baktım.Kafam çok karıştı. Bende bahsettiğin sebeplerden dolayı diktirmek istemiyorum. Bu haftasonu da Kadıköy'e bakmak istiyorum. Baktığınız yerlerden bahseder misiniz? Bize de fikir olsun.
Hüsniye moda evini çok tavsiye ettiler ama yeri caddedeydi sanırım uzak diye gidemedim fiyatları pahalı diye duymuştum öyle mi?
Ben henna gelinlik, aysira, canan moda ,eda sposa mağazalarına ve miss defnenin gelinliklerini satan 2 ayrı dükkana,adını hatırlamadığım bikaç mağazaya daha girdim Evet demo larda beğendiğim bi kaç model vardı ama dikilince aynısı olur mu diye tereddütteyim Acaba hazırın üstünde üzerime göre olacak şekilde bi kaç oynama yaptırıp alsammı diye düşünüyorum Hazır olanı alırsan hem 700-1000 tl daha uyguna geliyo hemde sürprizle karşılaşma riskin kalkıyo
Ben prenses model üst kısmı dantel straplez bi gelinlik düşünüyorum genelde 2000 tl civarı fiyat verdiler o tarz bi gelinliğe
Kızlar günaydııınnn
Mayısta düğünüm ve iki haftadır gelinlik bakıyorum. Fatihe Pendik'e hiç gitmedim. Kadıköy en başından beri aklımdaydı ve iki haftadır girmediğim yer kalmadı.
Aralık sonu sezon başlayacak diye indirimdeler şu anda. Esnaf taktiği sanmayın gerçekten bir iki haftaya fiyatlar yükselecek.
Bir çok moda evi 3-4 prova olarak çalışıyor. Aysira hazır katalog üzerinden satış yapıyor. Tişört alır gibi gidip gelinlik alıyorsunuz. Orda tek prova var.
Hülya gün Moda evi ile görüştüm ilk. Prenses etek üstü inci ve minik taş işlemeli 2.000 TL fiyat verildi.
Prenses etek dendiği zaman 2.000 den başlıyor genelde.
Gelinlik 21 akımı gidiyor ancak hiç iyi şeyler duymadım. Elbette memnun ayrılanlar olmuştur ama kendi tasarım modelleri olmadıkları için yurtdışından getirdiklerini vs duydum. Bu konuda böyle bişi aklınızda kalsın yine isteyen gider konuşur güvenirse diktirir..
Sabredin direnin bol bol modaevi gezin. Bazı modaevleri anlaşmadan giydirmiyoruz modelleri diyorlar. bu modaevleri askıdaki gelinlikleri satmayı planlayan yerler. hmm ok diyerek dönün çıkın uzaklaşın ordan
Mendil etek diye direterek gittim ben, ancak giyince hiç yakıştıramadım ve prenses etek boy sebebiyle asla dediğim model gerçek bir prenses yarattı benden..
Deneyin ısrarla bıkmadan deneyin.
Özellikle drapelerde bazı moda evleri kötü bi dikiş yapmış. Göğüsteki o M olan kısım vücudunuzdan ayrı duruyor. Senin üstüne dikilince böyle olmayacak diyebilirler. Dikkat..
Başka bir konu giydiğinizde öne eğilin. mmm nasıl anlatabilirim. Göğüs altı göbek deliğinizin üstü karın boşluğunuz. Gelinlik o kısımdan kırılma yapıp ikiye katlanabilir. Katlanmamalı.. Korseli modeller diyorlar sanırım. Kesinlikle sert durmalı..
İthal tarlatan isteyin. Bu tarlatanlarda çemberi içten küçültüp büyültebiliyorsunuz. Aynı şekilde oturduğunuzda ön sabit kalıyor kalkmıyor. Eşinizle dans ederken arkaya doğru kaymıyor. Sadece ön daralıyor. Değişik bişi.. Diğer tarlatanın maliyeti 20 TL iken bu 140 TL ama rahatlık iyidir..
Eğer ince tül istiyorsanız Hayal tül diye bir tül var. benimki öyle olacak. ben pek sevdim..
Giydiğinizde muhtemelen bayılcaksınız aynadaki görüntüye. Gelinlik her kıza yakışır. Elinizle eteği kabartın. Deneyin. Daha yoğun tül isteyin sizinkinde.. Ya da bu işlemeler olmasın deyin. Gün sizin gününüz..
Benim gibi fıkırdak kıpırdak gelinler için portatif askı önerim var. İçten çıtçıtlı belki tek omuz belki düşük kol. askılarınız olsun. varsın takmayın ama olsun
Gelinliği denedğinizde kollarınızı kaldırın oynamayı dönmeyi yürümeyi deneyin..
Son olarak ben dün gelinliğim için Kadıköyde bir modaeviyle anlaştım. Demo gelinliklerini denedim ve budur dedim.. Ne kadar gezerseniz o kadar aklınız da karışacak. Ne zaman gezmekten sıkıldıysanız o an aklınızda oluşana yakın bişi deneyin.
Prenses etek taşlı bi model benimki ve 1.500 e anlaştım. Aynı moda evinde daha sade gelinlikler 1.000 TL bilginize
Çok uzattım farkındayım ama gerçekten o kadar çok gezdim ki..Bilin sorun çekinmeyin
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım.
Bende geziyorum kafam çok karıştı. Ama dediğin gibi indirimlerden yararlanmak için de bu ay sonunna kadar karar vermek istiyorum.
Prenses etek istiyorum ama belden dışa doru birden kabaran turden değil.
Sen hangi moda evi ile anlaştın? Birde söyledikleri fiyattan baya bir pazarlık payı oluyor benim anladığım kadarıyla. Ama bu kezde kumaş kalitesinden vs ödün vermelernden endişe ediyorum. Bu nedenle hazır bulduğum bir gelinliği almak gibi bir niyetimde var.
eğlenceli, heyecanlı amaa çok zorr :18:
bende 2 haftadır kadıköyü alt üst ettim ama karar veremedim dahakaramel sen iğne iplik diye bir yere baktın mı orası hakkında düşüncelerini merak ettim.
bende 2 haftadır kadıköyü alt üst ettim ama karar veremedim dahakaramel sen iğne iplik diye bir yere baktın mı orası hakkında düşüncelerini merak ettim.
Alt üst et bence de yorumla aman demeden ara , gerçekten ahanda bu benim gelinliğim dediğin çıkarsa al derim
İğne iplik... Adından tam çıkaramadım ama üç dört katlı nişanlık damatlık da satan bi yerdi sanırım... Boğaya giderken solda..
Eğer orası diosan içeri girmedim.
Satış elemanlarıyla dialoga girmeden vitrin büyük önem taşıyor bana. ( Öz eleştiri : Bu bi hata içerde ne modeller çıkabilir)
Ben gezdiğim dönemde vitrindeki model bana pek hitap etmiyordu ve ben dikişe fazla önem veriyorum. gelinlik tek parça iken eklenti durmayacak mesela üst kısmı, ya da drapeler gerçekten düzgün orantılı olacak felan.
Dediğim gibi içeri girmedim ama ben hoşlanmamıştım vitrinden.
Gelinlik bakmaya kimle gidiyorsun ?
Benim k.v. izmirde eşim ingiltere o yüzden hep tek gittim.. karışanım soranım da yok
Kimsecikler yoksa eşlik edebilirimm
benim kuzenim igne iplige diktirmis yaa nasil güzeldi okadar kaliteliydiki, benimde agustosda dügünüm kesinlikle aklimda orasi sizde bi bakin derim ben :)
canimmm eger sakincasi yoksa ekleyebilirmisin gelinligini??? bende prenses model düsünüyorum suan yurtdisindaydim belki 10 gün bir arama sansim olacak yani cok kisitli zamanim var gelinlik icin :44: simdiden fikrim olurduKarar ver fiyatta anlaş , istemezsen diktirmek için son ayı bekle..
Bazı moda evleri son ay dikiyoruz dediler. ama herhangi bir aksilik durumunda - ki mutlaka olur die bekliyorum ben- müdahale edebilmek için erken tarih söyle derim. Düğününüe gelecek halleri yok ya
Ben iki hafta erken söyledim. Şehir dışı iki düğünüm olacak diye bir ay erken almak istediğimi söyledim.
Sağolsunlar o tarihe yetiştircekler.
Seren Moda benim aldığım yer istersen gelinliğimin fotoğrafını da ekleyebilirim
Pazarlıkta kaliteden ödün vereceklerini sanmam, her mutsuz müşteri büyük kayıp onlar için. Ama sezon indirimi olan bi dönemde çok ciddi pazarlık payı olacağını da sanmıyorum :18:
Benim gelinliğim prenses taşlı uzun ve kısa duvak kese çiçek taç vs dahildi. Yalnız çiçeği uyduruktu. Zaten buket ayrıca alacaktım , artık onu da fırlatmak için kullanıcam
canimmm eger sakincasi yoksa ekleyebilirmisin gelinligini??? bende prenses model düsünüyorum suan yurtdisindaydim belki 10 gün bir arama sansim olacak yani cok kisitli zamanim var gelinlik icin :44: simdiden fikrim olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?