- 2 Şubat 2019
- 237
- 448
- 18
- Konu Sahibi uyuyanguzel1
Benim kabullenemediğim bişey var dostlar. Evlilik kader denir hep ama benim aklım almıyor. 1,5 aylık bir evlilik yaşadım ama nişanlıyken de problemler vardı ve ben hep üstünü kapatıp sorunu normalleştiriyordum. Aslında genel olarak yapıcı, olumlu düşünen, sorun çıkarmayan bi yapım var. Ama bu başka bişey. Şimdi düşünüyorum da nasıl kabullenmişim onca saçmalığı diyorum. Çok aşık değildim ama çok sevildğime inanıyordum. Ama yanlış. Şimdi aslında hiç de sevilmemişim diye düşünüyorum. Meğer benim tüm isteklerim eş kişisinin sözde ‘sevgi’ potasında eritilmiş. Adam her isteğimde arıza cıkarıp ama seni çok seviyorum diye geçiştirmiş. Ve ben yemişim... Bunun kader mi, saflık mı, aptallık mı oldugu kafamda dönüp duruyor.. Ciddi anlamda duygusal manipulasyona maruz kalmışım ve kandırılmışım esasen.. Bana göre bu evlilik değil, dolandırılmış gibi hissediyorum kendimi.. Size sorum şu; kandırılarak evlenmek de kadere dahil midir? Kendimi teselli etmek için bunu böyle kabul edeyim mi bilemedim doğrusu..