Kader değisirmi

Var
Uzun uzun yazabilirim ama kısaltayım. Şu an hayatta istediğim herşeye sahibim.. 4-5 yıl önce herşey bomb.k du üstelik. Ve her şey bakış açımı değiştirmemle başladı.
bakış açınızı nasıl değiştirdiniz? o da zor bence.

bakış açınızı nasıl değiştirdiniz? o da zor bence.
Yavaş yavaş. Olumlu düşünen iyi niteli insanlar ile daha fazla vakit geçirerek ve bol gol okuyarak. Tavuk suyuna çorba serisi var mesela güzel hikayeleri örnek aldığım.. birden düzelmiyor herşey ama iyi düşünüp çabalayınca, herşey yoluna giriyormuş gerçekten.

Seve seve dinleyebilirdik halbuki. :)
Çok defa yazdım bu defa yazmayım demiştim ben de şöyle anlatayım; hayata hiç şanslı başlamadım, başarılı ama şanssızdım. Yanlış kararlarım çok fazlaydı. Bi süre sonra başıma istemeden bisürü iş açtım sonra evlendim vs. Ki hayatımın en saçma ve kötü dönemiydi o evlilik dönemi..

Boşandıktan sonra her gün hayatıma iyi insanlar girsin diye dua ettim başta. Sonra gerçekten iyi insanlar girmeye başladı. Uzun zamandır çalıştığım ve kazanmanın çok zor olduğu bir sınavı kazandım. Hayatıma tam istediğim gibi bir adam girdi. Şu an tam istediğim yerde oturuyorum, istediğim arabaya biniyorum, istediğim işi yapıyorum, istediğim adamla evliyim. Ve hayal ettiğimden daha iyisi oluyor artık. Bütün bunlar gerçekten ağlayıp sızlanmayı bırakıp, her şey güzel olacak demeyi öğrendikten sonra olmaya başladı. Darısı diğer isteyen herkesin başına

Nasil guzel! Mutlulugunuz daim olsun. :)

Darisi da bizlere olsun. :)

Biraz maneviyata biraz da meditasyona yönelebilirsin

olumlamayı nasıl yapıyorsun tatlım mesela "gelecekte cok güzel bir hayat yaşıyacağım"diyip inanmasanda bunu sürekli tekrarlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…