- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Meraklandım kız ,değişik bişey yapcam sanırım :) ❣Ellerine saglik. Bende bu tatliyi dusunmustumGecenlerde gorumcemlere yaptim ama yiyememistim. Ben pazar gunu annemlerde yapacam tatlimi 2. Dusundugumude o zamana biri yapmazsa
Teşekkür ederim ❣Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.
Soylemeyim az daha meraklanMeraklandım kız ,değişik bişey yapcam sanırım :) ❣
Ne zaman yapcan :)Soylemeyim az daha meraklan
Pazar gunu memlekette annemlerde orda hemen biter kendi evimde yiyecek kisi azNe zaman yapcan :)
Yani yarııııııııınPazar gunu memlekette annemlerde orda hemen biter kendi evimde yiyecek kisi az
Teşekkür ederiiiiimOooooohhhh missss
Teşekkür ederin kız ve arkadaşı olunca öyle düşündükSunuma bayıldım
Saolasınnnn gulooooo sevirem kız senıElin sağlık cano yeniden
Bende seni seviremmSaolasınnnn gulooooo sevirem kız senı
Bim sen aldım hazır kızartılmış :) 2kutusu yani toplamda 400 gram 5tl kadayıfın yarısı da arttı ❣Bende seni seviremmee nasıl bu kadayıfı kendinmi kızarttın nerden aldın :)
Bir kere kadayıf yaptım hamur oldu bidada yapmadım bunu bi denicem :)Bim sen aldım hazır kızartılmış :) 2kutusu yani toplamda 400 gram 5tl kadayıfın yarısı da arttı ❣
Dene gerçekten enfesssss :)Bir kere kadayıf yaptım hamur oldu bidada yapmadım bunu bi denicem :)
Teşekkür ederiZÇok samimi söylüyorum, bence gelmiş geçmiş en eğlenceli, en sempatik sunum bu. Çay partisi vermişsiniz galiba anne-kızMuhallebiyi pasta kalıbı gibi birşeyde yapma fikrini de sevdim. Biz hep kocaman dikdörtgen borcamlara yapıyoruz genelde bu tarz tatlıları, bütün hali çok güzel gözükmüyor.
Teşekkür ederim beğenmene coook sevindim ❣Görüntü 10 numaraellerine sağlık canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?