• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Sen naaptın yaa. Keşke az daha bekleseydin, az çok benzer bir şey yazardım ben de. Boş yere kendini linç çetesinin önüne atmışsın :KK57: Sana şimdi her konuda tavır falan da alırlar, benden demesi, çok garip çünkü bazıları. Neyse artık, saglık olsun olan olmuş.
:-) isteyen istediği gibi tavır alabilir. Bnm de birçok konuda uyuşmadığım çok sevdiğim arkadaşlarım var ama hepsinin fikrinesaygı duyuyorum.. ;)

canm ne kadar konuşsak da ikimizin de fikri değişmicek, hepimizin kendine gore doğruları ve yanlşları var sonuçta.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var burda , kimseyle kırgın olmak istemiyorum.:KK15:
Ben ayrı düşüncede olsak da tartışsak da, ki tartışmak güzeldir saygı çerçevesinde, fikirlerimizi paylasabilmeliyiz diyorum:)

Ben ayrı düşüncede olsak da tartışsak da, ki tartışmak güzeldir saygı çerçevesinde, fikirlerimizi paylasabilmeliyiz diyorum:)
şoleki benm fikrim bakış açım net sizlerinki net ve çok sevdiğim arkadaşlarım var onların arasında. Bu yuzden bi yerden sonra iş inatlşmaya gidiyor :) daha fazla uzatmanın anlamı yok o yuzden

Tecavüze uğrayan erkekler de var ayrıca.
Sen naaptın yaa. Keşke az daha bekleseydin, az çok benzer bir şey yazardım ben de. Boş yere kendini linç çetesinin önüne atmışsın :KK57: Sana şimdi her konuda tavır falan da alırlar, benden demesi, çok garip çünkü bazıları. Neyse artık, saglık olsun olan olmuş.
merve kardeş gibiydileri izlemişsindir,robert de niro rahipti,oradaki tecavüz olaylarındandamı kadınlar suçlu

Sırf kadınları suçlayan fanatik ortadogu erkegi kafasıyla, sırf erkegi suçlayan batıdaki saçma feminist kadın kafası aynı zırvalıktır cryptic. Biri digerinin lacivertidir altı üstü.
tüm erkekleri suçlamıyoruzki sapık olanları sadce:KK53:

hayır sende beni gayet iyi anladın oky.. Hiçbir tecavuzcu haklı değildir. Zaten o giyim tarzı tecsvuzculeri değil adam gibi adamları baştan çıkartıyor.. Kadının haksızlığının simgesi tecavuz değildir. Kendi çizgisinde olan adamın gonlune dahi fesatlık giriyorsa hiçmi suçu yok o kadının.

Adam gibi adam baştan çıkmaz. Kadın da erkek de sokakta istediğini giyebilir. Kimse zaten toplum içinde anadan uryan gezmiyor. Bunu tecavüze uğramamak adına değil topluma olan saygımızdan yapıyoruz.Anadan uryandan kastın benim anladığım çırıl çıplak çünkü. Mini etek giymek adam gibi adamı baştan çıkarıyorsa adamlık kavramını kendi içinde sorgulaman gerekiyor. adamın gönlüne giren fesatlık kadını ilgilendirmez bu tamamen adamın sorunudur. Bişeyleri aklama çabasındasın. Kendi içinde bulunduğun bişeyi. Ama çözemedim. Umarım eşinle ilgili değildir. Yine de bu düşünceleri sana eşinin empoze ettiğini düşünüyorum. Bir kadın söyleyemez bunları kendi aklıyla.

bende sana kırılmadım. ters düştük burada o kadar. ama başka konuda el ele verebiliriz yine. verdikte.
sen o başkaları gibi değilsin.

onlar kendini biliyor zaten.:)
değilmi kardeş:KK66:

"bebem-1221, post: 44974880, member: 632969"]canm ne kadar konuşsak da ikimizin de fikri değişmicek, hepimizin kendine gore doğruları ve yanlşları var sonuçta.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var burda , kimseyle kırgın olmak istemiyorum.:KK15:[/QUOTE]

merve kardeş gibiydileri izlemişsindir,robert de niro rahipti,oradaki tecavüz olaylarındandamı kadınlar suçlu

Yok izlemedim. Ama tecavüzde 'kadın suçludur' a getirmiyor burada kimse konuyu. Ben her zaman tacizle tecavüzü ayırmış biriyim. Ama olayların sebepleri sonuçları da var, bunları görmezden gelmek saçmalıktır.

Sana başka bir olay anlatayım, bir ara okudugm bir haber....

Kadının teki internette sırf seks yapmak için bir erkek buluyor, sonra evine davet ediyor bu hiç tanımadıgı... Sonra adam eve geliyor başlıyorlar bir şeyler yapmaya sonra da kadın vazgeçiyor yarıda kesiyor... Sonra da erkek tecavüz ediyor.

Bak olay bu... Burada erkek tecavzü etmeye hak kazamış diyen olur mu? olmaz.... Ama kadına da sorarlar, kardeşim sen salak mısın tanımadıgın adamı evine çagırıyorsun? Her türlü insan var dışarıda.

Adam gibi adam baştan çıkmaz. Kadın da erkek de sokakta istediğini giyebilir. Kimse zaten toplum içinde anadan uryan gezmiyor. Bunu tecavüze uğramamak adına değil topluma olan saygımızdan yapıyoruz.Anadan uryandan kastın benim anladığım çırıl çıplak çünkü. Mini etek giymek adam gibi adamı baştan çıkarıyorsa adamlık kavramını kendi içinde sorgulaman gerekiyor. adamın gönlüne giren fesatlık kadını ilgilendirmez bu tamamen adamın sorunudur. Bişeyleri aklama çabasındasın. Kendi içinde bulunduğun bişeyi. Ama çözemedim. Umarım eşinle ilgili değildir. Yine de bu düşünceleri sana eşinin empoze ettiğini düşünüyorum. Bir kadın söyleyemez bunları kendi aklıyla.
herkesin anadan uryan gezmesi doğal olsaydı kimse etkilenmezdi ki çıplaklıktan.
Gözümüz gönlümüz alışırdı .

Yok izlemedim. Ama tecavüzde 'kadın suçludur' a getirmiyor burada kimse konuyu. Ben her zaman tacizle tecavüzü ayırmış biriyim. Ama olayların sebepleri sonuçları da var, bunları görmezden gelmek saçmalıktır.

Sana başka bir olay anlatayım, bir ara okudugm bir haber....

Kadının teki internette sırf seks yapmak için bir erkek buluyor, sonra evine davet ediyor bu hiç tanımadıgı... Sonra adam eve geliyor başlıyorlar bir şeyler yapmaya sonra da kadın vazgeçiyor yarıda kesiyor... Sonra da erkek tecavüz ediyor.

Bak olay bu... Burada erkek tecavzü etmeye hak kazamış diyen olur mu? olmaz.... Ama kadına da sorarlar, kardeşim sen salak mısın tanımadıgın adamı evine çagırıyorsun? Her türlü insan var dışarıda.
arada kadın tecavüzcülerde oluyor tabi aydında kadınlar bana tecavüz etti demişti geçmişte

bende sana kırılmadım. ters düştük burada o kadar. ama başka konuda el ele verebiliriz yine. verdikte.

"bebem-1221, post: 44974880, member: 632969"]canm ne kadar konuşsak da ikimizin de fikri değişmicek, hepimizin kendine gore doğruları ve yanlşları var sonuçta.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var burda , kimseyle kırgın olmak istemiyorum.:KK15:
[/QUOTE]
kesinlikle:KK9:

neden benm aklım yok mu. Senin gibi duşunmeyen herkes erkeğin baskısıyla mı bu fikre sahip oluyo.. Ne kadar saygısızca konuştuğunun farkındasındr umarım. Yada şoleki sen konuştuğun tum kelimeleri bir erkeğin ağzından aldığın için benmde oyle olduğumu duşunuyorsun.

Sleepersdan bahsediyorsun değil mi?
Müthiş bir film
evet canım o film iç acıtıcıydı tavsiye ederim,küçük çocukların çok saçma bir hata uğruna ıslah evine girmesi ve sapık gardiyanların tecavüzlerine maruz kalmaları

"bebem-1221, post: 44974880, member: 632969"]canm ne kadar konuşsak da ikimizin de fikri değişmicek, hepimizin kendine gore doğruları ve yanlşları var sonuçta.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var burda , kimseyle kırgın olmak istemiyorum.:KK15:
[/QUOTE]
aynen canm :19: :-)

Back
X