KACIrma damat,gelin ayakkabi'pijama takimi deri tasli ceyizlik terlik

Pierre vardın satıcısıyım sattığın ürünlerin asıl fiyatlarını burada faturalarıyla birlikte paylaşmamı istersen de paylaşırım, herkes görür, site yöneticileri de dahil :KK66:

Ne alakası var :-) elbiseyle :-) çok komiksin gerçekten.

Sen burada yalan konuşuyorsun. Elbise belli kalitesi her şeyi.

Pierre vardın ürünlerini ben de satıyorum ama burada 70 TL lık ürüne 150 TL yazmıyorum. Milleti kandırmaya gerek yok. Kul hakkı. Sattığın ürünler kendi sitesinde bile bu fiyata değiller. Siteye de bildireceğim. Aldığım elbisenin de isteyenlere makbuzunu gönderirim merak etme :KK66: hadi sana iyi yalanlar
Allah korkum var benm senin gibi deilim iftira atmiyorum kimseye sana bisey demiyorum sadece Allah a havale ediyirum

Mune Mune arkadas cani sıkılıyor benle ugrasiyor yalanci die iftira atiyor beni rahatsiz ediyor.

Eklentiler

• Screenshot_20170819-085403.png
    Screenshot_20170819-085403.png
    183 KB · Görüntüleme: 107
N11 bir fiyat ölçütü değildir. Mune isterse ona da özelden asıl fiyatlarını, fatura fiyatlarını atarım. Bu ürünler bu fiyata değiller. Pierre cardin in kendi sitesine bakalım istersen, N11 de de senin gibiler koymuş işte. Bu ürünler bu fiyata değil. İspatına bak. Asıl faturasını yolların ben, isteyene.

Hanımlar,
site kurallarına uyduğunuz sürece, elinizde olan size ait 2. el ürünlerinizin satışına karışamayız.
Rica ediyorum polemiğe girmeyin.

Satiyorummmmmm guncel sut sagma pompasi ile takas da olur

Guncelll fiyatlari uygun verecegim elimdn ciksinlar ihtiyaci olan yokmu

X