Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadim ? 10 liraya satiliyor demi biz adam kandiriyoruz ya haklisin .Ben satmiyorum elimde bir adet var onu cikarmaya calisiyorm .aldim kullanmadi esim o yuzden satiyorum etiket fiyati neyse o fiyata aldim siz kendi konunuzla mesgul kalin bilip bilmedn konusmak fayda vermez.Çok pahalı. Valla bu pierre cardinden ben de satıyorum. Bu kadar pahalı değiller bunlar dürüst olalım lütfen.
Bir kez bile giyilmedi "HaRIKA ELBISE o yuzden bir kez bile giyilmemis 200 tl ye almismis da 100 liraya satacakmis sen o elbiseyi burda satamazsin pierre cardn pijama takimini satiyorum ben. sen bir elbiseye 100 tl guldurme adamiÇok pahalı. Valla bu pierre cardinden ben de satıyorum. Bu kadar pahalı değiller bunlar dürüst olalım lütfen.
Ne alakası var elbiseyle çok komiksin gerçekten.Bir kez bile giyilmedi "HaRIKA ELBISE o yuzden bir kez bile giyilmemis 200 tl ye almismis da 100 liraya satacakmis sen o elbiseyi burda satamazsin pierre cardn pijama takimini satiyorum ben. sen bir elbiseye 100 tl guldurme adami