KACIrma damat,gelin ayakkabi'pijama takimi deri tasli ceyizlik terlik

Pijama takimini 100tl yaptim 325 tl den 100 tl ye indi etiketli pierre cardin marka

Çok pahalı. Valla bu pierre cardinden ben de satıyorum. Bu kadar pahalı değiller bunlar dürüst olalım lütfen.

Çok pahalı. Valla bu pierre cardinden ben de satıyorum. Bu kadar pahalı değiller bunlar dürüst olalım lütfen.
Anlamadim ? 10 liraya satiliyor demi biz adam kandiriyoruz ya haklisin .Ben satmiyorum elimde bir adet var onu cikarmaya calisiyorm .aldim kullanmadi esim o yuzden satiyorum etiket fiyati neyse o fiyata aldim siz kendi konunuzla mesgul kalin bilip bilmedn konusmak fayda vermez.

Bir kez bile giyilmedi "HaRIKA ELBISE o yuzden bir kez bile giyilmemis 200 tl ye almismis da 100 liraya satacakmis sen o elbiseyi burda satamazsin pierre cardn pijama takimini satiyorum ben. sen bir elbiseye 100 tl guldurme adami

Bir kez bile giyilmedi "HaRIKA ELBISE o yuzden bir kez bile giyilmemis 200 tl ye almismis da 100 liraya satacakmis sen o elbiseyi burda satamazsin pierre cardn pijama takimini satiyorum ben. sen bir elbiseye 100 tl guldurme adami
Ne alakası var elbiseyle çok komiksin gerçekten.

Sen burada yalan konuşuyorsun. Elbise belli kalitesi her şeyi.

Pierre vardın ürünlerini ben de satıyorum ama burada 70 TL lık ürüne 150 TL yazmıyorum. Milleti kandırmaya gerek yok. Kul hakkı. Sattığın ürünler kendi sitesinde bile bu fiyata değiller. Siteye de bildireceğim. Aldığım elbisenin de isteyenlere makbuzunu gönderirim merak etme hadi sana iyi yalanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…