MerhabaMerhaba arkadaşlar, bu soruyu sormamın nedeni bir yıllık uğraş ve henüz pozitifi görememek. Belki bizlere bir umut olacak bu tecrübeleriniz. Paylaşabilirsiniz sevinirim.
Amin canım transferden sonra ilk üçgün genelde uzandım sonra rutin ev işlerini yaptım uyumadım yani böylece bekleme stresinden bi nebze arındırdım kendimi iyi de geldi valla çünkü sürekli yatmanın da iyi olmadığını duymuştumİnşallah canım allah devamı ni getirsin hepimize
Slmlar cnm bende 26 sinda transfer oldum bende 7. Günü 43 9. Günu de 101 cikti degerim benim ilk tup bebek denememdi. Hala inanmiyorum insallah bir aksilik olmazda kalp atisi alir bebisimize kavusuruz. Senin degerin kactiMerhaba
26 aralık da transferim oldu bugün test sonucum pozitif çok şükür.tedavi süreci zorlu burada yapmamız gereken tek şey doktorun tavsiyelerine uymak ve sabırlı olmak.umarım 2018 tüm çocuk isteyenler için umut yılı olur.
Slm cnmSlmlar cnm bende 26 sinda transfer oldum bende 7. Günü 43 9. Günu de 101 cikti degerim benim ilk tup bebek denememdi. Hala inanmiyorum insallah bir aksilik olmazda kalp atisi alir bebisimize kavusuruz. Senin degerin kacti
Evet ikiye katlandi sukur benim 1 adet 5. Gun embriyosu idi senin kac emb konuldu degerin baya yuksek masallahSlm cnm
Benimde ilk denemem sonuç 9.gün 347 çıktı iki gün sonra bir daha test yapacam değerin yükselmesi gerekiyormuş seninki ikiye katlamış bu iyi bişey anladığım kadarıyla
Benimde 1 adet 5.gün embriyosu evet yüksek çıktı ilk etapta sevinimmi üzülümmi bilemedim çok şükür sıkıntı yok dedi doktorEvet ikiye katlandi sukur benim 1 adet 5. Gun embriyosu idi senin kac emb konuldu degerin baya yuksek masallah
Hakkimizda hayirlisi cnm bhcg hormonu bir tur protein aslinda her kiside farkli oranlarsa salgilanir onemli olan az ya da coklugundan ziyade katlanmasi yuzde 60 degerin katlanmasi gerekli en az diye biliyorum tatlim ins guzel sonuclar almaya devam edicezBenimde 1 adet 5.gün embriyosu evet yüksek çıktı ilk etapta sevinimmi üzülümmi bilemedim çok şükür sıkıntı yok dedi doktor
Evet kesinlikle öyle canım umarım bu arada transferimiz aynı gün nerde tedavi oldun acabaHakkimizda hayirlisi cnm bhcg hormonu bir tur protein aslinda her kiside farkli oranlarsa salgilanir onemli olan az ya da coklugundan ziyade katlanmasi yuzde 60 degerin katlanmasi gerekli en az diye biliyorum tatlim ins guzel sonuclar almaya devam edicez
Ben bahceci fulyada tedavi gordum 3 yillik evliyim sebebsiz infertile dediler bir asilma yaptik olmadi buda ilk tup bebebk deneyimimiz umarim bebisimizi kucagimiza aldigiminz gunlerde ayni olir tatlimEvet kesinlikle öyle canım umarım bu arada transferimiz aynı gün nerde tedavi oldun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?