Kaçıncı transferiniz tuttu ve transfer sonrası neler yapmıştınız ?

Tüp bebek sürecinde kaçıncı transferiniz tuttu?

• 1

OY: 6 40,0%
  • 2

OY: 3 20,0%
  • 3

• 4

• 5

OY: 0 0,0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11 ve üzeri

• Ankete Katılan
    15
  • Anket Kapalı .

Lemantr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
75
71
3
Merhaba arkadaşlar, bu soruyu sormamın nedeni bir yıllık uğraş ve henüz pozitifi görememek. Belki bizlere bir umut olacak bu tecrübeleriniz. Paylaşabilirsiniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, bu soruyu sormamın nedeni bir yıllık uğraş ve henüz pozitifi görememek. Belki bizlere bir umut olacak bu tecrübeleriniz. Paylaşabilirsiniz sevinirim.
Merhaba
26 aralık da transferim oldu bugün test sonucum pozitif çok şükür.tedavi süreci zorlu burada yapmamız gereken tek şey doktorun tavsiyelerine uymak ve sabırlı olmak.umarım 2018 tüm çocuk isteyenler için umut yılı olur.

Canım benim de ikinci transferim umarım pozitif olur sanada iyi dileklerimle umarım mutlu sonuca ulaşirsin

Teşekkürler canım umarım ikigün sonra bir daha test yapılacak kandeğerimin yükselmesi gerekiyor sonrasında kese falan uğraş devam ediyor ama olsun kucağımıza alalımda herşeye değer.umarım senin bebişte sımsıkı tutunur sana

Umarim canım inşallah allah Herkese nasip etsin benim tutunacaklar 3 tane hayırlısı bakalım

İnşallah canım
Tüp bebekte tedavi sürecinin en zor yönü iğneler ilaçlar değilde beklemek geldi bana sen nerde yaptırdın bana bir tane transfer ettiler

İnanirmisin beklemek bana da aynısı gün geçmiyor birde ben dinlenemedim ondan korkuyorum rutin koştur ma aynı ama ağır hareketler yapmadım tabi pazartesiye testim var bakalım sonuç ne olucak

İnşallah canım allah devamı ni getirsin hepimize
Amin canım transferden sonra ilk üçgün genelde uzandım sonra rutin ev işlerini yaptım uyumadım yani böylece bekleme stresinden bi nebze arındırdım kendimi iyi de geldi valla çünkü sürekli yatmanın da iyi olmadığını duymuştum

Evet kimine göre deisiyor Cenabı hak eyer ki ol der se olur varsa yiyecek ekmeği allah ona bir nefes olur bir beden yaratır önce Rabbimize güvenelim yardımını bizden esirgeme sin bebekleri mizi ve bizi korusun bir nefesde doğum yapmamızı nasip eyler inşallah bu arada benim bir oğlum da var 14 yasnda

Slmlar cnm bende 26 sinda transfer oldum bende 7. Günü 43 9. Günu de 101 cikti degerim benim ilk tup bebek denememdi. Hala inanmiyorum insallah bir aksilik olmazda kalp atisi alir bebisimize kavusuruz. Senin degerin kacti

Slmlar cnm bende 26 sinda transfer oldum bende 7. Günü 43 9. Günu de 101 cikti degerim benim ilk tup bebek denememdi. Hala inanmiyorum insallah bir aksilik olmazda kalp atisi alir bebisimize kavusuruz. Senin degerin kacti
Slm cnm
Benimde ilk denemem sonuç 9.gün 347 çıktı iki gün sonra bir daha test yapacam değerin yükselmesi gerekiyormuş seninki ikiye katlamış bu iyi bişey anladığım kadarıyla

Slm cnm
Benimde ilk denemem sonuç 9.gün 347 çıktı iki gün sonra bir daha test yapacam değerin yükselmesi gerekiyormuş seninki ikiye katlamış bu iyi bişey anladığım kadarıyla
Evet ikiye katlandi sukur benim 1 adet 5. Gun embriyosu idi senin kac emb konuldu degerin baya yuksek masallah

Evet ikiye katlandi sukur benim 1 adet 5. Gun embriyosu idi senin kac emb konuldu degerin baya yuksek masallah
Benimde 1 adet 5.gün embriyosu evet yüksek çıktı ilk etapta sevinimmi üzülümmi bilemedim çok şükür sıkıntı yok dedi doktor

Benimde 1 adet 5.gün embriyosu evet yüksek çıktı ilk etapta sevinimmi üzülümmi bilemedim çok şükür sıkıntı yok dedi doktor
Hakkimizda hayirlisi cnm bhcg hormonu bir tur protein aslinda her kiside farkli oranlarsa salgilanir onemli olan az ya da coklugundan ziyade katlanmasi yuzde 60 degerin katlanmasi gerekli en az diye biliyorum tatlim ins guzel sonuclar almaya devam edicez

Evet kesinlikle öyle canım umarım bu arada transferimiz aynı gün nerde tedavi oldun acaba

Evet kesinlikle öyle canım umarım bu arada transferimiz aynı gün nerde tedavi oldun acaba
Ben bahceci fulyada tedavi gordum 3 yillik evliyim sebebsiz infertile dediler bir asilma yaptik olmadi buda ilk tup bebebk deneyimimiz umarim bebisimizi kucagimiza aldigiminz gunlerde ayni olir tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…