Kaçıncı haftanızda doğum yaptınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gizemm

Ziyaretçi
sevgili anneler kaçıncı haftanızda normal doğum yaptınız?CADIARZU

canım ben sezeryan yaptım ama normal dogumu bekledım hep 39+4 te yanı 40.haftamda mecburıyetten sezeryan oldum.yoksa hala sancım baslamamıstı daha

benim 36+4 de doğdu bebeğim idrarda protein ve yüksek tansiyon olunca sezeryanla adı dr um maşallah kızım 5 aylık oldu şimdi...

bende tam 40. haftamda sat ta göre doğum tarihinde doğumumu yaptım. normal doğum için bir gece hastanede sancı içinde sabahladım ama son anda sezeryanla doğurdum.

ben sat ıma 5 gün kala normal doğum yaptım. Sat ım 17 marttı oğlum 12 martta doğdu:)

merhaba ben biraz gecikmeli 41+3 te 16 saat sanci sonunda dogum yaptim

yani sat a göre 17 martta doğum yapmam gerekiyordu. 12 martta geldi oğluşum:)

benım doğumum 37 haftamda asırı sancılanmamla basladı normal dogumu bekledım ama rahımde acılma olmadı sezeryana alındım cektıgım sancı yanına kar kaldı

benimde muhtemel doğumum 15 martı 13 martta sezeraynala doğurdum suyum geldi sancım yoktu o yüzden sezeryan oldum

ben 39+5 de acilen sezeryanla doğum yaptım yoksa bizimkinin geleceği yoktu

benim doğumumda 39.haftamın içinde mecburen sezeryan oldu

Canım ben tam miadında yani 40. haftamda suyumun gelmesiyle kendimi hastanede bularak ve açılmam olmadığı için sezeryan yoluyla 24 mart ta doğum yaptım :))

ben 36 haftalıkken gittiğim kontrolde 7 cm açılmam olduğu içi hemen doğuma alındım sancım yoktu suni sancı ile 2 saat içinde normal doğum yaptım beklenen doğum tarihim 23 mart idi 25 şubatta doğum yaptım

41 . hafta doğum yaptım egzersiz ve yürüyüş düzenli yaptım 40. hafta hafif bel ağrısı basladı 41.hafta hiç sancısız hastaneye gittim 5 cm acılma vardı epidural doğum yaptım çok kolay oldu

41 . hafta doğum yaptım egzersiz ve yürüyüş düzenli yaptım 40. hafta hafif bel ağrısı basladı 41.hafta hiç sancısız hastaneye gittim 5 cm acılma vardı epidural doğum yaptım çok kolay oldu

darısı bizim başımıza dilekçim:dance:
bu arada nerde doğum yaptın sen de bursadaymışsın?

37.haftamda oğluşuma kavuştum.26.03.2008

40+3 de miadımız dolmasına rağmen doğum belirtileri olmadığı için suni sancıyla 4 saatde normal doğumla dünyaya geldi prensesim kolay bi doğumda çok şükür

40+3 de normal doğum benim de açılmam olmadı ama sancıyla bekleyerek ve suni sancıyla

37. haftada sabırsız oğluma kavuştuk :icecream: suyum patladı acil gittik 3 saat suni sancıda bekledim fakat 1 cm açılmıştı rahmim sonra sezaryan ile doğum yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…