Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz karindan ultrasonla 5. Haftadamo duydunuz kalp atisini?5. Haftada karindan duydum ben. Normalde 8 haftaya kadar falan karindan duyulmaai gerekiyormus. Boraz daha beklerseniz garanti olur.
Evet 5+lardaydi yani 6. haftanin ici oluyor aslindaSiz karindan ultrasonla 5. Haftadamo duydunuz kalp atisini?
Anladim 5+0 da doktr keseye bakti ama 2,3 saniye fln bakti birakti. Acaba 6.haftada gorunur mu kalp duyulmasadaEvet 5+lardaydi yani 6. haftanin ici oluyor aslinda
Benim de oyle kese ve olusum gorundu ama bir kac gun sonra kalp atisi alindi. Yani 6+larda gorunme ihtimali yuksek ama desigim gibi 8e kadar falan duyulmamasi normalmis.Anladim 5+0 da doktr keseye bakti ama 2,3 saniye fln bakti birakti. Acaba 6.haftada gorunur mu kalp duyulmasada
Bende 4+5 deyim. Dün keseyi gördük haftaya kontrolüm var insallah bebeği görürümSuanda 5+3 hamileligim. 3 Gun once yani tam 5. Haftada keseyi gorduk. Carsamba gunu randevumuz var tam 6 haftalik olucak. 6+0da gorunur mu kalp atisi duyulur mu
Insallah bu bekleyis cok heycanli yaBende 4+5 deyim. Dün keseyi gördük haftaya kontrolüm var insallah bebeği görürüm
Ah hemde nasıl. Erken öğrenmeseydim keşke diyorum 4 gün kala öğrendim benInsallah bu bekleyis cok heycanli ya
Bende 1 hafta varken ogrendim gunler gecmiyor resmen kalp atisini duysak bi rahatlasakAh hemde nasıl. Erken öğrenmeseydim keşke diyorum 4 gün kala öğrendim ben
Oo sen daha erken öğrenmişsin stres basiyo insanı gerçekten. Ama pozitif düşünmemiz lazım yoksa stresten daha kötü olcazBende 1 hafta varken ogrendim gunler gecmiyor resmen kalp atisini duysak bi rahatlasak
Evet Allahin izniyle saglikli birsekilde kucagimiza alalim insallahOo sen daha erken öğrenmişsin stres basiyo insanı gerçekten. Ama pozitif düşünmemiz lazım yoksa stresten daha kötü olcaz
Biz tam 5+0'da keseyi 6+0'dada karından kalp atışını duyduk sizde duyarsınız inşallahSuanda 5+3 hamileligim. 3 Gun once yani tam 5. Haftada keseyi gorduk. Carsamba gunu randevumuz var tam 6 haftalik olucak. 6+0da gorunur mu kalp atisi duyulur mu
Ay insallah sizin 5+0da sadece bos kesemi vardiBiz tam 5+0'da keseyi 6+0'dada karından kalp atışını duyduk sizde duyarsınız inşallah
Aynen sadece boş kese vardı içinde bişi göremedikAy insallah sizin 5+0da sadece bos kesemi vardi