How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kacinci haftada kalp atisini duyarim

Alara775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
239
60
28
28
Suanda 5+3 hamileligim. 3 Gun once yani tam 5. Haftada keseyi gorduk. Carsamba gunu randevumuz var tam 6 haftalik olucak. 6+0da gorunur mu kalp atisi duyulur mu

Belli olmuyor canım kişiye göre değişiyor.kimisinin erkenden duyuluyor kimisinin de geç.benim 6+0 da bebek bile görünmemişti ama 6+5 'te hem bebeği gördük hem de kalp atışlarını duyduk allaha şükür.garantiye almak istersen bir hafta daha bekle öyle git derim.cunku göremeyince stres oluyor insan.

5. Haftada karindan duydum ben. Normalde 8 haftaya kadar falan karindan duyulmaai gerekiyormus. Boraz daha beklerseniz garanti olur.

Anladim 5+0 da doktr keseye bakti ama 2,3 saniye fln bakti birakti. Acaba 6.haftada gorunur mu kalp duyulmasada
Benim de oyle kese ve olusum gorundu ama bir kac gun sonra kalp atisi alindi. Yani 6+larda gorunme ihtimali yuksek ama desigim gibi 8e kadar falan duyulmamasi normalmis.

Anladim bu bekleme sureci cok degisik ya stresli. Birde benim gibi cok sabirsiz biriyseniz

Aynı duyguları yaşıyoruz suan 4+4 oldum çarşamba günü bende kese görmek için gidicem günler geçmiyo biran önce çarşamba olsun istiyorum kalp atışını duysam daha da rahatlıcam

Suanda 5+3 hamileligim. 3 Gun once yani tam 5. Haftada keseyi gorduk. Carsamba gunu randevumuz var tam 6 haftalik olucak. 6+0da gorunur mu kalp atisi duyulur mu
Bende 4+5 deyim. Dün keseyi gördük haftaya kontrolüm var insallah bebeği görürüm

Back