- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- Konu Sahibi merveberen91
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz sonuçları paylaşalım lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür Allah bağışlasın tek embriyo transferi mi oldunuz5.gün embriyosu transfer oldum. Sonuç pozitif. 7 aylık bir kızım var çok şükür.
Evet tek embriyoydu. Tşk ederim sağolun.Çok şükür Allah bağışlasın tek embriyo transferi mi oldunuz
BENimki de tek olacak bir tane de orta kalite dondurulmuş kalacak geriye. İnşallah tek seferde tutar bu yapacağımız iyi kaliteEvet tek embriyoydu. Tşk ederim sağolun.
Merhabalar inşallah güzel sonuçlarla gebeliğiniz gerçekleşir sevgilerMerhaba ben 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transferin 9. Günü. 25 Temmuz test tarihim. Bu arada ilk denemem 39 yaşındayım dusuk amh sorunum var. Amh değerim 0,93
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah5.gün embriyosu transfer oldum. Sonuç pozitif. 7 aylık bir kızım var çok şükür.
Sonuçların güzel olur inşallah lütfen sonucu bizimle de paylaşMerhaba ben 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transferin 9. Günü. 25 Temmuz test tarihim. Bu arada ilk denemem 39 yaşındayım dusuk amh sorunum var. Amh değerim 0,93
İnşallah hamilelik gerçekleşir ikinci de kardeş olur inşallahBENimki de tek olacak bir tane de orta kalite dondurulmuş kalacak geriye. İnşallah tek seferde tutar bu yapacağımız iyi kalite
Sanırım kötü olacak. Pembe leke geldi. Acile geldim kanda baktıracağım.Sonuçların güzel olur inşallah lütfen sonucu bizimle de paylaş
Benimki de Eylül’e denk geliyor 2.regliden sonra transfer olacak rahim dinlendirme istedi doktorBEnde henüz olmadım bu ay yumurtalarım toplandı transferim bayramdan sonra olacak inşallah 5. Gün embriyosu olacak.
Yerleşme kanaması olabilir umudunuzu yitirmeyin bence Allah ol derse olurSanırım kötü olacak. Pembe leke geldi. Acile geldim kanda baktıracağım.
İnşallah Rabbim yardım ederde olur sağolunİnşallah hamilelik gerçekleşir ikinci de kardeş olur inşallah
Benim de ağutos da reglim ama 15. Günü yapacağım dedi Eylül başı olacak benim deBenimki de Eylül’e denk geliyor 2.regliden sonra transfer olacak rahim dinlendirme istedi doktor
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ve paylaşmak nasip olurİnşallah Rabbim yardım ederde olur sağolun
Benim de ağutos da reglim ama 15. Günü yapacağım dedi Eylül başı olacak benim de
Insallah yerlesmedir guzel haberlerini veririsin bu vesileyle insallahh♥ Rabbim yardimcimiz olsunSanırım kötü olacak. Pembe leke geldi. Acile geldim kanda baktıracağım.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım seninki taze transfer olacak, benim embriyolar 3.gün embriyosu donduruldu 5.günü bekleyip riske atmak istemedilerMerhabalar topigin ugurlu olsun insallah herkese gecen pazartesi toplama oldu. Cumartesi 5.gun embryo transferi oldu. Transferin 3. Gunundeyim beklemedeyim