Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya sürmüş ya o kadar zaman sonra umidiniz azalmiyor mu ya yoksa.ben mi cok.sabirsizimtüm dünyada sağlıklı doğum oranlarının azaldığı doğru. doğal yoldan gebe kalma oranları da aynı oranda düstü.
benim 28 yas (esim de 28) 13. deneme, 13.ayda hamile kaldım (hep denemisim, ziyanı sevmem)
Bir sene denedik olmadi , asilama yapilacak ay hamile oldugumu öğrendim taabi 8 sene önce :)Hem istatistiki bir sonuc gormek icin hem kendim de hamile kalma ihtimalimi bilmek icin soruyorum. Kacinci ayda hem kacinci denemenizde hamile kaldiniz? Ilk denemede hamile kalma ihtimali dusuk mu ulkemizde gercekten. Tabi ki yaş ve saglik durumu onemli çiftlerde bunu da belirtirseniz sevinirim. Ben 26 yasindayim adetlerim çok fazla gelir ağrılı olur ama herhangi bir hastaligim yok cok şükür
30 yaşından sonra her kadinin dogurganligi azalir. Sizde o sebep olmuş34 yaşındayım. Eşim 35. Hiçbir sorun olmamasına her şey temiz çıkmasına rağmen 2 sene denememize rağmen gebelik olmadı. Bir kez klomen, bir kez de letu hapla yumurta takibi ile deneme yaptık olmadı. İki kez aşılama yaptık olmadı. En son tüp bebek tedavisi ile yeni hamile kalabildim. Sağlıklı beslenen, abur cubur paketli ürün kola asla tüketmeyen aileyiz. Haftanın 3-4 günü de egzersizimi yıllardır yaparım. Sigara yok, alkol yok. Demem o ki olmayacak olduktan sonra olmuyor. Olacak olduktan sonra da bahane tanımıyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. (Bu arada ilk çocuğum şuan 6 yaşında, o da sebepsiz 15 ay olmadı, 16. Ay doğal yolla oldu) ikinci şuan tüp bebek ile yeni.
31 yasindayim, 10 aylik düzenli ovulasyon testi ile denemeler sonucu hamile kaldim ama maalesef düsük yaptim. 5 aydir düzenli ayni sekilde deniyoruz ama hic bir sonuc alamadik, maalesef troid sorunlarim var. Benim tavsiyem, hamilelik icin önemli olan bütün kanindaki degerleri kontrol ettirmen. ve eger bi vitamin eksikligi herhangi bir sey varsa buna erkenden tedavi uygulamak. Veya femibaby (almanya da kullaniyorum) hamilelik hazirligi ilaclari kullanabilirsin, bütün gerekli vitaminlerin dozunda oldugu bir hap. Gereken bütün vitaminleri dengeliyor.Hem istatistiki bir sonuc gormek icin hem kendim de hamile kalma ihtimalimi bilmek icin soruyorum. Kacinci ayda hem kacinci denemenizde hamile kaldiniz? Ilk denemede hamile kalma ihtimali dusuk mu ulkemizde gercekten. Tabi ki yaş ve saglik durumu onemli çiftlerde bunu da belirtirseniz sevinirim. Ben 26 yasindayim adetlerim çok fazla gelir ağrılı olur ama herhangi bir hastaligim yok cok şükür
Tiroid düşüğe sebep oluyor malesef evet31 yasindayim, 10 aylik düzenli ovulasyon testi ile denemeler sonucu hamile kaldim ama maalesef düsük yaptim. 5 aydir düzenli ayni sekilde deniyoruz ama hic bir sonuc alamadik, maalesef troid sorunlarim var. Benim tavsiyem, hamilelik icin önemli olan bütün kanindaki degerleri kontrol ettirmen. ve eger bi vitamin eksikligi herhangi bir sey varsa buna erkenden tedavi uygulamak. Veya femibaby (almanya da kullaniyorum) hamilelik hazirligi ilaclari kullanabilirsin, bütün gerekli vitaminlerin dozunda oldugu bir hap. Gereken bütün vitaminleri dengeliyor.
Doğurganlığımın kaybolması demek yumurta rezervinin düşmesi, yeterli yumurta çatlamasının olmaması ya da yapılan üreme hormon testleri ile ilgili sıkıntıların çıkması demek. Bunların hiçbiri yok. Her şey tıkırında çalışıyor. 30 yaş üstü olup hemen çat çat doğuran hamile kalan çok insan var. Doğurganlığınız azalmış diye bir teşhis hiçbir zaman konulmadı gittiğim doçent doktorlar tarafından. Sebepsiz interiflite. Olmayınca olmuyor. Ama olası varsa anında oluyor biraz da nasip işi.30 yaşından sonra her kadinin dogurganligi azalir. Sizde o sebep olmuş
Bizim gibi yumurtalar da yaşlaniyor. Azalmadan bahsetmiyorumDoğurganlığımın kaybolması demek yumurta rezervinin düşmesi, yeterli yumurta çatlamasının olmaması ya da yapılan üreme hormon testleri ile ilgili sıkıntıların çıkması demek. Bunların hiçbiri yok. Her şey tıkırında çalışıyor. 30 yaş üstü olup hemen çat çat doğuran hamile kalan çok insan var. Doğurganlığınız azalmış diye bir teşhis hiçbir zaman konulmadı gittiğim doçent doktorlar tarafından. Sebepsiz interiflite. Olmayınca olmuyor. Ama olası varsa anında oluyor biraz da nasip işi.