- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 18
- 26
Merhabalar gebe kalabildiniz mi acabaEvlendim 2 sene çocuk istemedim, sonra istemeye başladık tabi o zamanlar ovülasyon bilmeden kafamıza göre ilişki yapıp test yapardımburayı buldum ilk ovülasyonu burda öğrendim ilk denememde de oldu ama boş gebelik oldu 1 tanede kimyasalım var daha da olmadı kürtajımdan sonra 9 ay geçti üstünden hala gebelik oluşmadı
MaalesefMerhabalar gebe kalabildiniz mi acaba
Ne kadar zmandjr deniyorsunuzMaalesef
Ben de vazgeçtiğim artık istemiyorum çocuk başka planlar yapacağım zaten dediğim ay hamile kalmışım ya çok ilginç3 yıl sonunda hamile kaldım . Kaç kere denedik sayamadım haliyle ama tam da artık olmayacak diye vazgeçtiğim ay hamile kaldım. Stres büyük faktör
27 Eylül 2022 de Bir kürtajım var boş gebelikti o zamandan beri deniyoruzNe kadar zmandjr deniyorsunuz
İnşallah tez vakitte rabbim bi tane verir27 Eylül 2022 de Bir kürtajım var boş gebelikti o zamandan beri deniyoruz
Aminnn isteyen herkese nasip etsinİnşallah tez vakitte rabbim bi tane verir
Amin yaAminnn isteyen herkese nasip etsin
Umarım en kısa zamanda olur.3 senedir çatlatma aşılama herşeyi oldum, eşimdede sıkıntı yok bende pcos var bekliyoruz hala olmadı 28 yaşındayım
Olabilir canım 15 aydır benim de olmuyor. Doktorum olmaması için sebep yok diyor. Sanırım stresten hamile kalamıyorum. Umarım bu hissi yenebilirim.Ben de vazgeçtiğim artık istemiyorum çocuk başka planlar yapacağım zaten dediğim ay hamile kalmışım ya çok ilginç
Hatta o ay olmasaydı yeniden korunmaya bile başlayacaktık o kadar vazgeçmiştim bu işten
Bence de sebepsiz infertelite yaşayanların yarısından çoğunun nedeni stres ve her ay beklentiye girmek
3 aylık bir denememiz oldu. Merak ettim siz kaçıncı denemede hamile kaldınız. Kaçıncı gün test yaptınız?
4ayda hamile kaldım maalesef kimyasal oldu üzerinden Bi 3 ay sonra yeniden hamileyim 7 haftalik3 aylık bir denememiz oldu. Merak ettim siz kaçıncı denemede hamile kaldınız. Kaçıncı gün test yaptınız? Belirtiler nelerdi?
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahMart ayında evlendim o ay sadece 5 gün denedim olmadı şimdi haziranın sonunda (25 Haziran-1 Temmuz arası) denedim sanırım şu an hamileyim yani 2.deneyişim de tuttubenim bir sıkıntım yoktu hatta doktorlar çok doğurgansın dedi,ben kararımı verdiğim için Natavitas kullandım.Zaten Natavitas kullananların çoğu ilk kutuda gebe kalıyor size de öneririm
İlk bebiş canım aminn. 4 denişimiz 25 yaşındayım
Bizim gibi canım bizim de dördüncü ay ama ben birkaç ay sonra 30 yaşında olacağım sen iyisin yani yine hiç stres yapmaİlk bebiş canım aminn. 4 denişimiz 25 yaşındayım
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahİçeriği nedir natavitas’ın ? İsteyen herkes alabiliyor mu doktor tavsiyesi
Bana doktor arkadaş önerdi eczaneden veya internetten alabilirsiniz,içeriği doğal olduğu için tercih ettim ben.Pıhtı geçmişim olduğu için hormonal ilaç alamıyorum.Ben çok memnun kaldım.Bu sabah kan verdim bakalım sonuç kaç çıkacak.Bu arada sayfama baktıysan gebeliği çok çok erken fark ettim,bu ilaç gebeliği çok güçlendiriyor diyorlar belki de ondandırTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahİçeriği nedir natavitas’ın ? İsteyen herkes alabiliyor mu doktor tavsiyesi olmadan?
İnşallah canım bence stres gerçekten en büyük etken bana da diyorlardı aman ne alakası var diyordum ama işte bebek fikri aklımdan çıkınca oldu resmenOlabilir canım 15 aydır benim de olmuyor. Doktorum olmaması için sebep yok diyor. Sanırım stresten hamile kalamıyorum. Umarım bu hissi yenebilirim.
Anladım canım. Yok hayır bakmamıştım, bakayım. Ben şu an hiçbir takviye vs kullanmıyorum. Hatta bir ara folik asit kullandım sonra onu da bıraktım. Hamilelik oluşursa kullanacağım artık çünkü böyle her ay her ay içeceğiz de nereye kadar yani… Hormon değerlerim normal aralıkta herhangi bir sorun yok o nedenle takviye almaktan dahi hep çekiniyorum acaba dengesini bozar mıyım diye. Natavitas’ı araştıracağım ama.Bana doktor arkadaş önerdi eczaneden veya internetten alabilirsiniz,içeriği doğal olduğu için tercih ettim ben.Pıhtı geçmişim olduğu için hormonal ilaç alamıyorum.Ben çok memnun kaldım.Bu sabah kan verdim bakalım sonuç kaç çıkacak.Bu arada sayfama baktıysan gebeliği çok çok erken fark ettim,bu ilaç gebeliği çok güçlendiriyor diyorlar belki de ondandır
Her gün ilişki de biraz kural gibi değil mi ya? Çok yeni evlisiniz galiba :) Diğer türlü bence aşırı doz her gün ilişki. Ben onu sadece tatile çıktığımda yapabiliyorum o da modumdaysam. Ama en azından iki ayda çözmüşsünüz bu işi şansınız da yaver gitmiş tebrikler :)Her gün ilişkiye girerek iki kez ilk denemede kaldım , iki arkadaşımda her gün ilişkiye girerek ilk denemede kaldılar
Kurallı değil her gün keyfine zevkine beraber olduk
Yok öyle 2 güne 1 yok 3-2 bu tarz kurallar görev bilinci
Zevk alarak yaşayın ve cok sık ilişki olsun bi de öyle deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?