- 1 Mart 2010
- 179
- 12
- Konu Sahibi teachercnn
8.ayımda hamile kaldım hiç dert etme arkadaşım daha 3.ayındasın olur inş....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilelik geçiren arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşın. hamilelikten öncekiay adetinizde değişiklk oldu mu
hamilelik geçiren arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşın. hamilelikten öncekiay adetinizde değişiklk oldu mu
canım evet bende yedi aydır korunmuyorum doktora gittim normal dedi üzülüyorum 1 yıldır evliyim doktor sadece folik asit verdi sabah akşam içiyorum ümitle bekliyoruzzaten bir yıl dolmadn da her hangi bi tedavi de kullandırmıyorlar
3 aylık evliyken korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım.(ama yumurtlama günlerine dikkat etmiştik)
27 aylık kızım var şimdi 2 bebişi istiyoruz.bu ay korunmayı bırakıcaz.inşallah çok bekletmeden gelir bebişimiz.ve tabi isteyen herkesin....
3 aylık evliyken korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım.(ama yumurtlama günlerine dikkat etmiştik)
27 aylık kızım var şimdi 2 bebişi istiyoruz.bu ay korunmayı bırakıcaz.inşallah çok bekletmeden gelir bebişimiz.ve tabi isteyen herkesin....
bende denemenin 2. ayında hamile kaldımm :)
gosdecik çok şanslısın:)
senin şansın evlenir evlenmez korunmadıgın için:)
bizde hemen olcak korkusuyla 1 sene bekledik bilsem önceden yapardım:)
ewt canım haklısın bnm şansım korunmamam bu konuda eşime çok teşşekkür borçluyum kendisi bütün korunma yöntemlerine karşıydı bnde güya bi sene istemiodum ama beni ikna etti şimdi de bebeğim tutunsun die her gün dua ediorumm
benim yumurtlama dönemimi hesaplamamda yardımcı olurmusunuz
canım evet bende yedi aydır korunmuyorum doktora gittim normal dedi üzülüyorum 1 yıldır evliyim doktor sadece folik asit verdi sabah akşam içiyorum ümitle bekliyoruz