Kaçinci ayda hamile kaldiniz ?

Biz nerdeyse 2 sene doğum kontrol hapı ile korunduk, bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Ben bu kadar çabuk olacağını düşünmüyordum, hatta adetim gecikti bir kac hafta ben test bile yapmadım. Hapı bıraktığım için gecikiyordur diye düşündüm.. 7 haftalıkken öğrendim o yüzden hamile olduğumu :)

Allah allah bak neler öğreniyorum ,hayırlı olsun öncelikle cok iyi yapmıssın bi dr daha deneyerek belkide hala bekliyor olucaktınız ne testleri yapıldı canım kandan mı bakıyolar
Canim hormon testleri reglinin 3.cu gunu yaptiriliyor, kanda bakiyorlar. Darisi basina insallah tatlim :KK66:

ben de 1 yıllık evliyim 8 ay sonunda hamile kaldım ben de pko var o yüzden korkuyordum ama çok şükür Rabbim isteyince oldu şuan 5 haftalık hamileyim

Hayırlı olsun canım bende ümitleniyorum işte sizlerle benimde 5 ay olucak panikliyorum sonra erken diyorum iyce kafam karıstı ama zaman gecmıyo yaa
Panik yapınca olmuyo gerçekten canım ben yaşadım bunu dokuz ay boyunca ne zaman çıktı aklimdan o zaman oldu işte. İnsan düşündükçe aslında psikolojik olarak etkiliyor kendini düşünmeye çalış canım gerçekten ise yarıyor

Amin canim sagolasin insallah.
klomen yumurta buyutucu
catlama ignesi buyuyen yumurtayi catlatmak adina vuruluyor ben 1 kez kullandim bu tedaviyi bende basarisiz oldu sanirim 6 ay goruluyormus.
benim herseyim normaldi sikinti yoktu doktorda deniyelim bakalim en azindan iliski gunun belli olsun dedi ama eylulde olmadi kasimda kendiliginden oldu :)
Ne güzel hayırlısı olsun artık bekliycez demekki yapıcak bişey yok

Panik yapınca olmuyo gerçekten canım ben yaşadım bunu dokuz ay boyunca ne zaman çıktı aklimdan o zaman oldu işte. İnsan düşündükçe aslında psikolojik olarak etkiliyor kendini düşünmeye çalış canım gerçekten ise yarıyor
Sagol canım bende düşünmemeye çalışıyorum ama işte yok yumurtlama günü yok ovü takibi fln ister istemez geriliyo insan,eşimde tabi cocuk istediği için o günleri değerlendiriyoruz ama bu sefer tam yumurtlama gününde oldu ama yine hamile değilim daha ne yapmam lazım bilmiyorum sogan kürü deniyenler var acaba işe yarar mı

Biz nerdeyse 2 sene doğum kontrol hapı ile korunduk, bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Ben bu kadar çabuk olacağını düşünmüyordum, hatta adetim gecikti bir kac hafta ben test bile yapmadım. Hapı bıraktığım için gecikiyordur diye düşündüm.. 7 haftalıkken öğrendim o yüzden hamile olduğumu :)
Ahhh canım şanslısın desene çok uzn süre bekleyenler var inşallah bende bir an önce alırım müjdeli haberi nasıl öğrendin canim kan testiylemi

Ahhh canım şanslısın desene çok uzn süre bekleyenler var inşallah bende bir an önce alırım müjdeli haberi nasıl öğrendin canim kan testiylemi
Teşekkürler canım. Inşallah! Ben hiç düşünmedim biliyormusun, kendime hep bu ay olmazsa olmaz onemli değil baska sefere diyip durdum.. kafamdan attım diyebilirim bebek düşüncesini.. biraz fazla atmisim ki bu kadar geç öğrendim :) Sana da tavsiyem kafana takma, rahat ol.. illa ki bir gün olacak, belki 2 ay sonra belki 3..

Ben artik dayanamadım evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı, öyle öğrendim yani

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah nasıl öğrendin kaçıncı günde testle mi
canım ben adet gününde kan testi yaptım çıktı hiç umudum yoktu kasıklarım ağrıyordu adet olacam diye düşünüyordum çatlatma iğnesi oldum canım ben 2. denememde oldu Rabbime çok şükür her şeyin zamanı var merak etme olur canım stres yapma ben de çok takıyordum bu ay hiç düşünmedim nasıl olsa olmaz dedim oldu hakkında hayırlısı olsun

Kızlar topiğe destek,yeni anneler yeni hamile oldugunu öğrenenler sizde yazın ne kadar sürede hamile kaldıgınızı bizlerede umut olsun

kızlar merhaba bende aranız yeni katılıdım benim 6 yasında 1 oğlum var şimdi ona kardeş düşünüyorum cevremdekilerin yoğun baskısı yüzünden

Merhabalar
Aranızda yeniyim ve nereye yazmam gerektiğini bilmeden buraya bazı şeyler yazmak istedim,
İlerleyen yaşımla ( 40 ) beraber evlilik kararı aldık ve yaklaşık bir buçuk yıldır evliyiz, ve o günden beri çocuk istiyoruz
ne yazık ki Yumurtalıklarımdan biri gereği gibi çalışmıyor ve doktorların söylediğine göre iki ayda bir Hamile kalma şansım var. Son aylarda Klomen kullanmaya başladım ama oda yardımcı olmadı , o kadar yoruldum ki bu düşüncelerden artık yumurtlama günlerimi dahi hesaplayamadığımı düşünüyorum ve sizlerden ayrıntılı bilgiler edinebileceğimi düşündüm, gerek hesaplamalar gerekse tecrübeler sanırım beni sakinleştirecektir diye düşündüm, şimdiden bu konuda cevaplar için teşekkür ederim..

Merhabalar
Aranızda yeniyim ve nereye yazmam gerektiğini bilmeden buraya bazı şeyler yazmak istedim,
İlerleyen yaşımla ( 40 ) beraber evlilik kararı aldık ve yaklaşık bir buçuk yıldır evliyiz, ve o günden beri çocuk istiyoruz
ne yazık ki Yumurtalıklarımdan biri gereği gibi çalışmıyor ve doktorların söylediğine göre iki ayda bir Hamile kalma şansım var. Son aylarda Klomen kullanmaya başladım ama oda yardımcı olmadı , o kadar yoruldum ki bu düşüncelerden artık yumurtlama günlerimi dahi hesaplayamadığımı düşünüyorum ve sizlerden ayrıntılı bilgiler edinebileceğimi düşündüm, gerek hesaplamalar gerekse tecrübeler sanırım beni sakinleştirecektir diye düşündüm, şimdiden bu konuda cevaplar için teşekkür ederim..

Merhaba, yumurta kalitenizi artırmak adına incir kürünü deneyebilirsiniz.?? klomene cevap vermiyorsa doktorunuz iğne ile tedaviye başlayabilir..süreyi uzatmamak adına bunlarada cevap alınamazsa aşılama ve tüp bebek en mantıklısı.. bu arada anneannemin annesi yani büyük anneanne..oğlunu 48 yaşında doğurmuş..bence bir kadın allah nasip ederse 50 yaşına kadar doğurabilme potansiyeline sahiptir..

Merhaba, yumurta kalitenizi artırmak adına incir kürünü deneyebilirsiniz.?? klomene cevap vermiyorsa doktorunuz iğne ile tedaviye başlayabilir..süreyi uzatmamak adına bunlarada cevap alınamazsa aşılama ve tüp bebek en mantıklısı.. bu arada anneannemin annesi yani büyük anneanne..oğlunu 48 yaşında doğurmuş..bence bir kadın allah nasip ederse 50 yaşına kadar doğurabilme potansiyeline sahiptir..

İncir kürü evet okumuştum denemekte fayda var sanırım, ilaçlar yorgun ve bitkinleştirdi beni iyice, teşekkür ederim cevap için .. Tavsiyelere ihtiyacım var..

Merhabalar
Canim hosgeldin oncelikle iyi etmissin burada iyisiyle kotusuyle birsuru tecrube ediniyo insan,destek goruyor paylasmak iyi geliyor.Bende 3 yillik evliyim 6 aydir cocuk istiyoruz ama henuz bi gelisme yok .insallah en kisa zamanda alirsin mujdeli haberi umudunu kaybetmeden devam edicez denemelere allah dogru zamani biliyor :)

X