Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk hamile kaldığımda sırf eşimin gönlü olsun diye bir kere bu duruma izin verdim ve hamile kaldım. Ama sonra kalp atışı durdu kürtaj oldum. Şimdi bu ay denemeye isteyerek başladım şu salıyı bekliyorum kan testi içinKorunmasız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
Ovulasyon testi denemesiyle beraber korunmasız ilk aydaKorunmasız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
İlk seferdeKorunmasız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
Gün aşırı birliktelikte tutma oranı yükselirNasıl bir yol izlediniz peki ilk aydan tutmuşsa![]()
Hiç bir yol kafam rahattı çünkü istemiyordum düşünmedikçe takılı kalmadıkça herşey çok daha rahat ve kolay oluyor. Şimdi istiyorum mesela hıçkırsam hamile miyim acaba diyorum herşeyi ona bağlıyorum. Keşke yeniden o rahat kafaya geçebilsemNasıl bir yol izlediniz peki ilk aydan tutmuşsa![]()
e bu şekildeeİlk seferdesonra bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi yine hamileyim o da korunmadan sonraki ilk denemede oldu
Peki bu süreç 1 ay boyunca sürmeli mi yoksa ilk 2 hafta yeterli mi ?Gün aşırı birliktelikte tutma oranı yükselir
Pkos ile düzenli takviye ve ovülasyon takibi ile 8.ayda hamile kaldım.Korunmasız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
21 ayda gebelik oluştu. Öncesi bir kimyasal bir dış gebelik oldu. İkinci ise 6 ayda oldu. Hemen olsun diye yüklenmeyin kendinize her korunmasız ilişki %25 şans vardır oldukça düşük ihtimal yaniKorunmasız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
Yani gitseniz aklınızdan elersiniz en azından ama fazla kafaya takmakta olumsuz etkiliyo hem süreci hem ilişkiyi. Bir süre sonra sadece gebelik için ilişki oluyomuş gibi bir durum oluyo. Yıpratıcıİnsan ister istemez şüphe duyuyor herhangi bir kontrole gitmediğim için olabilir