- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
İnşallah rüyama bile girdi benim eşim yanımda sonuçta ama o yalnız psikolojik olarak çok zor inşallah sevgilisi gelirde bir yol bulurlarevet hamileyim ve suan cok hassas dönemdeyiz eşimizin destegi oldgu halde zorlu bi yol allah yardımcısı olsun umarım herşey yoluna girer Allah o bebegn yüzüne bakar ins
inşallah allah akıl fkir versn o sevgilisinedeİnşallah rüyama bile girdi benim eşim yanımda sonuçta ama o yalnız psikolojik olarak çok zor inşallah sevgilisi gelirde bir yol bulurlar
Heyecanla bekliyorum vallahi iyi birşeyler yazar umarimaceba muayene falan olamadımı ki girer yzardı nye yazmadı
Amin 5 6 liralık birşey prezervatif millet yıllarca uğraşıyor olmuyor böyle günah işleyipce Rabbim ders mı veriyor ben öyle düşünüyorum bir kez bnm De adetim gecikmisti esimle sevgili iken çok kötü bir durumdaydim çok iyi anlıyorum onuinşallah allah akıl fkir versn o sevgilisinede
bilmiyorumm ya ne desek şu saatten sonra kızsakta fayda etmiyor kızmak istiyorum ama kızsam elime ne geçiyor olan olmus yanlısının cezasını cok büyük cekiyor birde biz kızamayız tabikiAmin 5 6 liralık birşey prezervatif millet yıllarca uğraşıyor olmuyor böyle günah işleyipce Rabbim ders mı veriyor ben öyle düşünüyorum bir kez bnm De adetim gecikmisti esimle sevgili iken çok kötü bir durumdaydim çok iyi anlıyorum onu
Yok ben kızmıyorum zaten üzülüyorum konu sahibine olan olmuş kızsan nolurbilmiyorumm ya ne desek şu saatten sonra kızsakta fayda etmiyor kızmak istiyorum ama kızsam elime ne geçiyor olan olmus yanlısının cezasını cok büyük cekiyor birde biz kızamayız tabiki
Aynen öyle ne diyelim umarım bu cozume kavusurbilmiyorumm ya ne desek şu saatten sonra kızsakta fayda etmiyor kızmak istiyorum ama kızsam elime ne geçiyor olan olmus yanlısının cezasını cok büyük cekiyor birde biz kızamayız tabiki
biliyorum cnmmm tabiki bize düşmez kızmakYok ben kızmıyorum zaten üzülüyorum konu sahibine olan olmuş kızsan nolur
Aynen valla bende
yalnız arkadaşlar suça teşvik gibi oluyor yazdıklarınız
biliyorum adama sinirlisiniz ama böyle yazmamalısınız size zarar
Ben uyuyamadım meraktan dakkada bir girip bakıyorum yaa nerde kaldı soyledimi soylemedimi belki telefonu olmamıştır bugün ondan giremiyordur diye avutuyorum kendimi bi acaba terslik mi oldu diyorum valla bilmiyorumNe yaptı acaba çok merak ettim.
İyi düşünelim iyi olsun ben de sürekli bakıyorum sabah falan yazar umarımBen uyuyamadım meraktan dakkada bir girip bakıyorum yaa nerde kaldı soyledimi soylemedimi belki telefonu olmamıştır bugün ondan giremiyordur diye avutuyorum kendimi bi acaba terslik mi oldu diyorum valla bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?