Kaçarak evlenen var mı?

Tecavüz etti derse adli tıpta muayene ediliyor ve zorlama darp vb den anlaşılıyor yalan olduğu ortaya çıkar

Kesinlikle katılıyorum yası reşit ve adli tıpta ortaya çıkar tecavüz olmadığı

Nafakası nı alabilir yani inkâr edecektir eğer kabul etmezse çocuğu klasik türl erkeği benden değil tripleri ... ama tecavüz olmaz suç uydurmak ta bir suç cezaî işlem uygulanıyor

Bana kalırsa şuan sevgilisinin sevgisinden,yapacağı babalıktan çok,kendisini bu durumdan kurtarmasına muhtaç,o da ancak nikahla mümkün,isterse 3 ay sonra boşansınlar,bir cana kıymaktan daha evla bu...
3 ay sonra boşanacağını evlilik hiç olmasın daha iyi en azından hukuksal olarak mücadele yıpranma olamaz çocuğu yaptığı gibi kendi doğurup bakabilir madem babalığa ihtiyacı yok

Sadece adli tıp değil ki sorun, bu kızla yapılan mesajlaşmalar bile yeter zaten. Yahu bunları kanıtlamak basit zaten, hayır yani bi de kıza iftira suçundan dava açılacak iyice batacak kız.

Ona gerek var mı arkadasım?
Bebeğimizi aldırmayalım, kıymayalım, gel bebeğimize baktıralım, kaçalım gidelim evlenelim ikna edelim minvalinde mesajlarını bile gösterse kanıtlar tecavüz olmadığını.

Ama şu kıza çok kızdım. Burda millet habire yazıyo merak ediyo. Bi ton bildirim geliyo konuyla ilgili. Umarım hastaneye gitmiştir. Bu sessizliği gitmemesinden değildir.

Eşek gibi benimle evlenmek zorunda demiş hiç de zorunda değil isterse evlenmez zorlayarak en fazla babalık davası ile bebeğin nüfusuna baba adını yazdırabilir nafaka alabilir

Amin
Amin.. küçük bir kasabaya yerlesin orada eşyalı kiralık daireler daha uygun oluyor yazlık yerlerde sonra eşiniz orada bir işe girer mutlaka cebinizde bunu yapmak için en az iki bin lira olmalı...ben de dediklerimi bir hafta sonra uygulayacağım bosanacagim için hayatıma devam etmem lazım ev buldum beş yüz lira eşyalı işte araştırıyorum bugün yarın bir iş çıkar haftaya gidiyorum inşaallah

3 ay sonra boşanacağını evlilik hiç olmasın daha iyi en azından hukuksal olarak mücadele yıpranma olamaz çocuğu yaptığı gibi kendi doğurup bakabilir madem babalığa ihtiyacı yok
Konu sahibi ailem beni öldürür diyor,o yüzden evlenmesi gerekiyor,yoksa belli anlattıklarından,ondan ne koca ne baba olur

Konu sahibi ailem beni öldürür diyor,o yüzden evlenmesi gerekiyor,yoksa belli anlattıklarından,ondan ne koca ne baba olur
O kısmı atlamışım sanırım görmedim ama hiçbir anne baba evladına kıyamaz bence tamam kızarlar küserler döverler ama sonuçta ne olursa olsun aileden başka kimseden hayır yok bu yüzden hep ailesini yanına alsın dedim

Sizinde şansınız bol olsun. Biliyorum sizi arada haber verin nasılsınız iyimisiniz.

Konu sahibi rüyama bile girdi gerçekten çok üzüldüm naptın acaba yaz bize

Beni sormayın hiç diken üstündeyim sabahtır hastaneye gittim orda bile girip girip baktım endişelendim bugün çok napti geceden beri aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…