Tecavüz etti derse adli tıpta muayene ediliyor ve zorlama darp vb den anlaşılıyor yalan olduğu ortaya çıkarKardes aynı bende bunu düşünüyorum.
Aileyle son kez konuşmalı kız . Bakın bana sahip cikacsksinix ben tek başıma yapmadım bunu diyecek.
Yok anne olacak o adi kadın hala istemezse bence savcılığa başvurmalı.
Ama savcılığa da isteyerek oldu dememeli .
Çok korktum sustum kimse duymasın diye hamile olduğumu yeni öğrendim gibi bana sahip çıkmıyor gibi.
Yani annesinin gözünü korkutursa eşşek gibi gelip kızı isteyecekler.
Konu Sahibi başka yolun kalmazsa bu kadın ve oğlu seni ortada bırakırsa annen arayip bu kadını derhal geleceksiniz nikah kiyilacak yoksa savcılığa gidiyoruz diyecek.
İnan bana tipis tipis gelirler o zaman
Kesinlikle katılıyorum yası reşit ve adli tıpta ortaya çıkar tecavüz olmadığıBu arada tecavüz olmadığını çok rahat kanıtlarlar, üstüne bi de bu kıza iftira davası açarlar o da adli para cezasına çevrilir yüksek ihtimalle. Bu kızın hukuksal açıdan yapabileceği pek bir şey yok.
3 ay sonra boşanacağını evlilik hiç olmasın daha iyi en azından hukuksal olarak mücadele yıpranma olamaz çocuğu yaptığı gibi kendi doğurup bakabilir madem babalığa ihtiyacı yokBana kalırsa şuan sevgilisinin sevgisinden,yapacağı babalıktan çok,kendisini bu durumdan kurtarmasına muhtaç,o da ancak nikahla mümkün,isterse 3 ay sonra boşansınlar,bir cana kıymaktan daha evla bu...
Sadece adli tıp değil ki sorun, bu kızla yapılan mesajlaşmalar bile yeter zaten. Yahu bunları kanıtlamak basit zaten, hayır yani bi de kıza iftira suçundan dava açılacak iyice batacak kız.Kesinlikle katılıyorum yası reşit ve adli tıpta ortaya çıkar tecavüz olmadığı
Ona gerek var mı arkadasım?Kesinlikle katılıyorum yası reşit ve adli tıpta ortaya çıkar tecavüz olmadığı
AminÖncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfenerkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Amin.. küçük bir kasabaya yerlesin orada eşyalı kiralık daireler daha uygun oluyor yazlık yerlerde sonra eşiniz orada bir işe girer mutlaka cebinizde bunu yapmak için en az iki bin lira olmalı...ben de dediklerimi bir hafta sonra uygulayacağım bosanacagim için hayatıma devam etmem lazım ev buldum beş yüz lira eşyalı işte araştırıyorum bugün yarın bir iş çıkar haftaya gidiyorum inşaallahÖncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfenerkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Konu sahibi ailem beni öldürür diyor,o yüzden evlenmesi gerekiyor,yoksa belli anlattıklarından,ondan ne koca ne baba olur3 ay sonra boşanacağını evlilik hiç olmasın daha iyi en azından hukuksal olarak mücadele yıpranma olamaz çocuğu yaptığı gibi kendi doğurup bakabilir madem babalığa ihtiyacı yok
O kısmı atlamışım sanırım görmedim ama hiçbir anne baba evladına kıyamaz bence tamam kızarlar küserler döverler ama sonuçta ne olursa olsun aileden başka kimseden hayır yok bu yüzden hep ailesini yanına alsın dedimKonu sahibi ailem beni öldürür diyor,o yüzden evlenmesi gerekiyor,yoksa belli anlattıklarından,ondan ne koca ne baba olur
Amin
Amin.. küçük bir kasabaya yerlesin orada eşyalı kiralık daireler daha uygun oluyor yazlık yerlerde sonra eşiniz orada bir işe girer mutlaka cebinizde bunu yapmak için en az iki bin lira olmalı...ben de dediklerimi bir hafta sonra uygulayacağım bosanacagim için hayatıma devam etmem lazım ev buldum beş yüz lira eşyalı işte araştırıyorum bugün yarın bir iş çıkar haftaya gidiyorum inşaallah
Güçlü ve çok iyi olacağım inşallah yazarım tabiki Allah yardımcım olsun.sizede sağlık huzur versin inşallahSizinde şansınız bol olsun. Biliyorum sizi arada haber verin nasılsınız iyimisiniz.
Hamile olunca insan kendi daha çok üzülüyor kendi dini onun yerine koyuyokızlar haber yokmu daha konu sahibinden vallahi gergin bi bekleyiş içindeyim ruhum daraldı naptı cok merak ettm aklm onda
evet hamileyim ve suan cok hassas dönemdeyiz eşimizin destegi oldgu halde zorlu bi yol allah yardımcısı olsun umarım herşey yoluna girer Allah o bebegn yüzüne bakar insHamile olunca insan kendi daha çok üzülüyor kendi dini onun yerine koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?