Bence de nikah yapmalılar ve ailesinin karşısına o şekil de çıkmalı... Bu durumdan tek başına üstesinden gelemezler.. Aileler de çocuklarına sırtlarını dönecek halleri yok.. Ellerinden tutmaları, yardımcı olmaları gerekiyor..Bana kalırsa şuan sevgilisinin sevgisinden,yapacağı babalıktan çok,kendisini bu durumdan kurtarmasına muhtaç,o da ancak nikahla mümkün,isterse 3 ay sonra boşansınlar,bir cana kıymaktan daha evla bu...
Bence de nikah yapmalılar ve ailesinin karşısına o şekil de çıkmalı... Bu durumdan tek başına üstesinden gelemezler.. Aileler de çocuklarına sırtlarını dönecek halleri yok.. Ellerinden tutmaları, yardımcı olmaları gerekiyor..
Erkek arkadaşına ve ailesine çok iş düşüyor.. Üstlerine düşeni yapmaları gerekiyor. Arasınlar istesinler kızı.. Düğünlerini de yapsınlar.. Bu çocuklara yardımcı olmaları gerekli. Çünkü çok zor durumdalar..
Zor birazHep konunun başında sevgili gelecek diye düşünüyorduk ve kaçmayın gidin hemen nikah yapın çıkın ailelerin karsisina dedik ama çocuk gelmiyor. Inşallah yarın gelir inşallah. Hep dua ediyorum gelmesi için.
Kesinlikle..Ama erkek arkadaşı yan çizmeye başladı sanki,annesinden de güç alırda istemiyorum derse,olan konu sahibine ve bebeğe olacak,çok zorBence de nikah yapmalılar ve ailesinin karşısına o şekil de çıkmalı... Bu durumdan tek başına üstesinden gelemezler.. Aileler de çocuklarına sırtlarını dönecek halleri yok.. Ellerinden tutmaları, yardımcı olmaları gerekiyor..
Erkek arkadaşına ve ailesine çok iş düşüyor.. Üstlerine düşeni yapmaları gerekiyor. Arasınlar istesinler kızı.. Düğünlerini de yapsınlar.. Bu çocuklara yardımcı olmaları gerekli. Çünkü çok zor durumdalar..
Gergin bi şekilde bekliyorum. sana haber verirse yaz lütfenYok bugün gitti.
O diğer günler içindi. Şuan doktorda.
Temizleyin halledin bu işi diyen zihniyette çok da vicdan olacağını sanmıyorum,varlıklı bir aileymiş,onların tek derdi aman duyulmasın olur heralde,neyse kötü düşünmiyimde kötü olmasın..Baktı yan çiziyor gidip ailesine söylesin yanına mı bırakıcak çok zor ni durum allah kolaylık versin konu sahibi ni çok merak ediyorum bi haber var mı?
Sevgilisinin ailesi mi temizleyin halledin demiş doğurur çocuğunu babalık davası açar bakiyim o zaman ne yapıyorlar ama bizim maalesef el alem ne der sıkıntısı yüzünden konu sahibinin ailesi arkasında durmaya bilirTemizleyin halledin bu işi diyen zihniyette çok da vicdan olacağını sanmıyorum,varlıklı bir aileymiş,onların tek derdi aman duyulmasın olur heralde,neyse kötü düşünmiyimde kötü olmasın..
Kim temizleyin demiş sev
Sevgilisinin ailesi mi temizleyin halledin demiş
Evet onlar demişler ve şuanda alındı biliyolarmış,öyle bi adilik yaparlarsa arkadaşta tecavüz etti desin,öylesine böylesi hak..Sevgilisinin ailesi mi temizleyin halledin demiş doğurur çocuğunu babalık davası açar bakiyim o zaman ne yapıyorlar ama bizim maalesef el alem ne der sıkıntısı yüzünden konu sahibinin ailesi arkasında durmaya bilir
Kardes aynı bende bunu düşünüyorum.Evet onlar demişler ve şuanda alındı biliyolarmış,öyle bi adilik yaparlarsa arkadaşta tecavüz etti desin,öylesine böylesi hak..
Kesinlikle,aynen bu şekilde yapmalı,herkesin anlıyacağı bir dil vardır..Kardes aynı bende bunu düşünüyorum.
Aileyle son kez konuşmalı kız . Bakın bana sahip cikacsksinix ben tek başıma yapmadım bunu diyecek.
Yok anne olacak o adi kadın hala istemezse bence savcılığa başvurmalı.
Ama savcılığa da isteyerek oldu dememeli .
Çok korktum sustum kimse duymasın diye hamile olduğumu yeni öğrendim gibi bana sahip çıkmıyor gibi.
Yani annesinin gözünü korkutursa eşşek gibi gelip kızı isteyecekler.
Konu Sahibi başka yolun kalmazsa bu kadın ve oğlu seni ortada bırakırsa annen arayip bu kadını derhal geleceksiniz nikah kiyilacak yoksa savcılığa gidiyoruz diyecek.
İnan bana tipis tipis gelirler o zaman
Büyük konuşmayayım ama böyle bir durum kızımın başına gelse yemişim elalemi der ve kızımın sonuna kadar arkasında dururum.Ne demek temizleyin ya.Aynı şeyi oğlum yapsa kendi ellerimle götürürüm kızın ailesine.Evet kimseye zorla babalık yaptıramayız ama karşı tarafıda mağdur etmeye hakkı yok kimsenin.Ne biçim aileler var anlamıyorum ki ya.Sevgilisinin ailesi mi temizleyin halledin demiş doğurur çocuğunu babalık davası açar bakiyim o zaman ne yapıyorlar ama bizim maalesef el alem ne der sıkıntısı yüzünden konu sahibinin ailesi arkasında durmaya bilir
Evet onlar demişler ve şuanda alındı biliyolarmış,öyle bi adilik yaparlarsa arkadaşta tecavüz etti desin,öylesine böylesi hak..
Kardes aynı bende bunu düşünüyorum.
Aileyle son kez konuşmalı kız . Bakın bana sahip cikacsksinix ben tek başıma yapmadım bunu diyecek.
Yok anne olacak o adi kadın hala istemezse bence savcılığa başvurmalı.
Ama savcılığa da isteyerek oldu dememeli .
Çok korktum sustum kimse duymasın diye hamile olduğumu yeni öğrendim gibi bana sahip çıkmıyor gibi.
Yani annesinin gözünü korkutursa eşşek gibi gelip kızı isteyecekler.
Konu Sahibi başka yolun kalmazsa bu kadın ve oğlu seni ortada bırakırsa annen arayip bu kadını derhal geleceksiniz nikah kiyilacak yoksa savcılığa gidiyoruz diyecek.
İnan bana tipis tipis gelirler o zaman
Babalık davası açınca baba hanesine oğlanın adı yazılıyor ve soyadını alabiliyor sadece. Eğer oğlanın ailesi sahip çıkmazsa hiçbir şey kaybetmeyecek hem de hiç.Sevgilisinin ailesi mi temizleyin halledin demiş doğurur çocuğunu babalık davası açar bakiyim o zaman ne yapıyorlar ama bizim maalesef el alem ne der sıkıntısı yüzünden konu sahibinin ailesi arkasında durmaya bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?