Kaçarak evlenen var mı?

Bana kalırsa şuan sevgilisinin sevgisinden,yapacağı babalıktan çok,kendisini bu durumdan kurtarmasına muhtaç,o da ancak nikahla mümkün,isterse 3 ay sonra boşansınlar,bir cana kıymaktan daha evla bu...
Bence de nikah yapmalılar ve ailesinin karşısına o şekil de çıkmalı... Bu durumdan tek başına üstesinden gelemezler.. Aileler de çocuklarına sırtlarını dönecek halleri yok.. Ellerinden tutmaları, yardımcı olmaları gerekiyor..
Erkek arkadaşına ve ailesine çok iş düşüyor.. Üstlerine düşeni yapmaları gerekiyor. Arasınlar istesinler kızı.. Düğünlerini de yapsınlar.. Bu çocuklara yardımcı olmaları gerekli. Çünkü çok zor durumdalar..

Hep konunun başında sevgili gelecek diye düşünüyorduk ve kaçmayın gidin hemen nikah yapın çıkın ailelerin karsisina dedik ama çocuk gelmiyor. Inşallah yarın gelir inşallah. Hep dua ediyorum gelmesi için.

Zor biraz

Kesinlikle..Ama erkek arkadaşı yan çizmeye başladı sanki,annesinden de güç alırda istemiyorum derse,olan konu sahibine ve bebeğe olacak,çok zor inşallah böyle olmaz

Baktı yan çiziyor gidip ailesine söylesin yanına mı bırakıcak çok zor ni durum allah kolaylık versin konu sahibi ni çok merak ediyorum bi haber var mı?

Baktı yan çiziyor gidip ailesine söylesin yanına mı bırakıcak çok zor ni durum allah kolaylık versin konu sahibi ni çok merak ediyorum bi haber var mı?
Temizleyin halledin bu işi diyen zihniyette çok da vicdan olacağını sanmıyorum,varlıklı bir aileymiş,onların tek derdi aman duyulmasın olur heralde,neyse kötü düşünmiyimde kötü olmasın..

Evet olan bebeğe olur ahh su gençlik vitamin alması gerekiyor stres yapmaması gerekiyor bebeğin sağlıklı olması için ve biran önce söylemesi gerekiyor annesine

Temizleyin halledin bu işi diyen zihniyette çok da vicdan olacağını sanmıyorum,varlıklı bir aileymiş,onların tek derdi aman duyulmasın olur heralde,neyse kötü düşünmiyimde kötü olmasın..
Sevgilisinin ailesi mi temizleyin halledin demiş doğurur çocuğunu babalık davası açar bakiyim o zaman ne yapıyorlar ama bizim maalesef el alem ne der sıkıntısı yüzünden konu sahibinin ailesi arkasında durmaya bilir

Bence uyanmayı bırak konu sahibi yaptığın hata evet ama ortada bir bebek var git al annesini karşısına ya kabul edin yada ben bu çocuğu doğurup hukuk mücadelesi veririm de !! Ne ya oğlun kızın hayatını mahvetsin (sende suçsuz değilsin hani )ama şimdi olan olmuş yargılama yı bırakıp bi kenara bıraktım direk nikahinı kıysım yerleş kayın valideye okullar bitene kadar mesleğinizi elinize alıp çıkarsınız

Evet onlar demişler ve şuanda alındı biliyolarmış,öyle bi adilik yaparlarsa arkadaşta tecavüz etti desin,öylesine böylesi hak..

Evet onlar demişler ve şuanda alındı biliyolarmış,öyle bi adilik yaparlarsa arkadaşta tecavüz etti desin,öylesine böylesi hak..
Kardes aynı bende bunu düşünüyorum.
Aileyle son kez konuşmalı kız . Bakın bana sahip cikacsksinix ben tek başıma yapmadım bunu diyecek.
Yok anne olacak o adi kadın hala istemezse bence savcılığa başvurmalı.
Ama savcılığa da isteyerek oldu dememeli .
Çok korktum sustum kimse duymasın diye hamile olduğumu yeni öğrendim gibi bana sahip çıkmıyor gibi.
Yani annesinin gözünü korkutursa eşşek gibi gelip kızı isteyecekler.
Konu Sahibi başka yolun kalmazsa bu kadın ve oğlu seni ortada bırakırsa annen arayip bu kadını derhal geleceksiniz nikah kiyilacak yoksa savcılığa gidiyoruz diyecek.
İnan bana tipis tipis gelirler o zaman

Kesinlikle,aynen bu şekilde yapmalı,herkesin anlıyacağı bir dil vardır..

Büyük konuşmayayım ama böyle bir durum kızımın başına gelse yemişim elalemi der ve kızımın sonuna kadar arkasında dururum.Ne demek temizleyin ya.Aynı şeyi oğlum yapsa kendi ellerimle götürürüm kızın ailesine.Evet kimseye zorla babalık yaptıramayız ama karşı tarafıda mağdur etmeye hakkı yok kimsenin.Ne biçim aileler var anlamıyorum ki ya.

yalnız arkadaşlar suça teşvik gibi oluyor yazdıklarınız
biliyorum adama sinirlisiniz ama böyle yazmamalısınız size zarar

Babalık davası açınca baba hanesine oğlanın adı yazılıyor ve soyadını alabiliyor sadece. Eğer oğlanın ailesi sahip çıkmazsa hiçbir şey kaybetmeyecek hem de hiç.

Bu arada tecavüz olmadığını çok rahat kanıtlarlar, üstüne bi de bu kıza iftira davası açarlar, o da adli para cezasına çevrilir yüksek ihtimalle. Bu kızın hukuksal açıdan yapabileceği pek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…