kaçarak evlenen kuzenımın gelın evi:))

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
kızlar kuzenım yazın sevdıgıne kaçtı daha 18 yasına bıle gırmeden hemen evlerı yapıldı eslararı alındı ve dugunlerı oldu.41 kere masallah hıç bır eksıgını bırakmadık umarım sızde begenırsınız

MUTFAGIMIZ
Eki Görüntüle 294109 Eki Görüntüle 294112 Eki Görüntüle 294111 Eki Görüntüle 294102 Eki Görüntüle 294101 Eki Görüntüle 294103 Eki Görüntüle 294104 Eki Görüntüle 294105 Eki Görüntüle 294106 Eki Görüntüle 294107 Eki Görüntüle 294108 Eki Görüntüle 294113

Son düzenleme:
:nazar:Maşallah Rabbim ömür boyu ayımasın bizim minik, çılgın, dişi kuşumuzu sevdiğinden:16: Evi de çok çok güzel olmuş. Sağlıkla, huzurla mutlulukla otursunlar inşallah:80: Evlendim diye hayatı bırakmasın. Okulu varsa devam etsin. Yoksa açıköğretim falan halletsin. Mutlaka bir bilezik sahibi olsun. Açıköğretimden mezun olan üniversite hocam bile vardı. Neden olmasın. Hadi dişi kuş yuvanı kurdun ama hayatını erteleme sakın göreyim seni:13:

evi cok guzel hersey dusunulmus gule gule otursun.insallah huzurlu,mutlu otururlar.anlamadigim birsey var neden kactigini belirtme geregini duydunuz baslikta:26:

Her şey iyi güzel de örtü olayını sevmedim malesef... Vitrinin güzelliğine gölge düşürmüş kuzeniniz kaçlı ? Biraz eski toprağa benziyor yine de güle güle kullansın kaçmış ama babasının ahını almadıysa mutlu olur inşallah :)

maaşallahhhhhhhh evi çok beğendim...zevkle döşenmiş...görünüşe göre iyi bir yere gitmiş...gerçii aşk sevgi parayla ölçülmez ama kaçarak evleniliyorsa bazı şeylere katlanmak gerekir...en azından karşı taraf hiç bişeyini eksik etmemiş...rabbim utandırmasın..bir yastıkta kocatsın inşallah...

Her şey iyi güzel de örtü olayını sevmedim malesef... Vitrinin güzelliğine gölge düşürmüş kuzeniniz kaçlı ? Biraz eski toprağa benziyor yine de güle güle kullansın kaçmış ama babasının ahını almadıysa mutlu olur inşallah :)

maalesef cnm dayım yanı babası 4 yasındayken vefat etti

18 yasında evleniyor olsam böyle bi ev döşemezdim -hoş o yaşta da evlenmezdim de-
zevk olarak biraz 30larında gibiymiş kendisi ama ev güzel hoş herşey uyumlu
Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin
bana kalırsa kaçmak maçmak hikaye mis gibi evi olmuş işte 10 sene beklese belki bu heyecan olmayacaktı ekşın olmuş fena mı:1:

Back
X