- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
-
- Konu Sahibi blankspace1
İftira attı diyorsun.
Ego için mi özür dilemesini istiyorsun bir şeylerin düzelmesi için mi?
İftirayı telafi edebilecek mi o özür?
Ay pardon canım ya...o iftira atmadı, aramızı açmak isteyen birisi attı
Atılan iftira o kişi tarafından mı yapıldı? Yoksa o da mı inandı orası karısık olmus.
Eğer o attıysa hiçbir özür hayal kırıklığını geçiremez. O atmadıysa da geçirmemeli.
ee o zaman sonraki triplere neyeymiş? umursamazsan umursanırsın bu hep böyledir.hayır o atmadı ama inanıyordu. sonra konuştuk iftira olduğunu anlattım, o da bana inandı.
ee o zaman sonraki triplere neyeymiş? umursamazsan umursanırsın bu hep böyledir.
Valla 31 yıllık hayatımda ne sosyal ilişkilerimde ne aşk ilişkilerimde kimseden kaçmadım da kovalamadım da, kimsede benden kaçmadı, kovalamadı. Ne gerek var bunlara?
Kendini sev sadece.O zaman düşüncelerin de değişir doğal olarak tepkilerinde..Kacarken yorulursun,gerek var mi sana bu sekilde yaklaşanlar için yorulmaya?
Kızzz, sen kacc bakalım, gelen olursa bizede haber verirsin.
Bu kişi normal arkadaş mı sevgili tripleriniz mı var anlamadım tam. Sevgili gibi ya da hoşlandığın birisi galiba bakıp bakıp gülmesi ondan mı hoşuna gidiyor. Hiç açık yazmamışsın.
Yazinin başinda formülü bulmuşsun güya ama yazının sonunda ise yarar mı diyorsun? Benim dusuncem çok cocukca olduğu yönünde kaçan kovalanjr o zaman hep kacmaliyim ki kovalanayim diye hayat mı geçer :)