kaçan gerçekten kovalanır mı?

Ya bu "en cok sevdiklerimiz kiriyor bizi" kaliplasmis bir soz ama bana cok sacma geliyor:))
Sevmediklerimizin nesine takipta kirilcaz ki zaten :KK70:
Hic arabesklige gerek yok gayet mantikli bir cumle yanii.

Bir insan sizi sevmiyorsa isterse fizana dek kaçın, haberi bile olmazki. Seviyorsa da gelir konuşur bence. Gayet normal davranmak en iyisi. Kendinizden ödün vermeden , başka bir arkadaşınıza nasıl davraniyorsaniz aynı şekilde davranmak,karşı taraf alıp karşısına konuşana dek beklemek en iyisi.

Bir insan sizi sevmiyorsa isterse fizana dek kaçın, haberi bile olmazki. Seviyorsa da gelir konuşur bence. Gayet normal davranmak en iyisi. Kendinizden ödün vermeden , başka bir arkadaşınıza nasıl davraniyorsaniz aynı şekilde davranmak,karşı taraf alıp karşısına konuşana dek beklemek en iyisi.

soğuk davranıyorum ki kırıldığımı anlasın

Her durumda işe yaracagını sanmıyorum ben birini severken cok ılgılıyken bır anda gerı cekılmek belkı de karsıdakını itecektır genelde çeker ama bence bunu yapacaksınız hep boyleymıs gıbı davranmalısınız yanı hep mesafeli hep o adım atmadan atmayan bunu karakter halıne getırmek ve sız boyleymıssınız hep gıbı olursa işe yarar cunku karsıdakı ıcın verılen buda aslında buyuk bır emektır kendını gerı cekmek buda bellı ıluyor

Yaa bu işlerde taktik yapmak yanlış bence.

Arkadaşlıkta da sevgilide de karşı tarafı asla bogmamali insan. Siz sanırım insanların üstüne fazla düşen birisiniz. Genelde sizin gibiler bir olay sonucu "kaçan kovalanir. Artık kimsenin üstüne düşmicem" moduna giriyorlar

Evli de olsanız, sevgili de arkadaş da... kacmaniza gerek yok. Fazla talepkar ve boğan biri olmayın yeter.

İnsanlar sizin yanınızda eglensin. İyi ve verici olun (fazla abartmadan), onlar zaten sizi bırakmaz

X