• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kacamaklarıma ragmen 5 gunde 3 kılo verdım

purelove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
81
0
86
Kayseri
HERKESE MERHABAa.sCIZELGEMDEN DE ANLASILDIGI GIBI GAYET KILOLU BI KIZIM ANCAK 5 GUNDUR KENDIME CEKI DUZEN VERMEYE KARAR VERDIM ELBETTE KACAMAKLARIM OLDU ANCAK TARTIDA 3 KILO EKSILMEYI BASARDIM NASIL MI?
SABAH>KLASIK KAHVALTI PEYNIRI KIBRIT KUTUa.sSUNDAN BUYUK TUKETTIM VE LIGHT KULLANMADIM 3 ZEYTIN DOMATES SALATALIK SEKERSIZ CAY VE 1DILIM KEPEK EKMEGIYLE KAHVALTIMI TAMAMLADIM
ARA;CILEK YA DA KIRAZ YEDIM BOL BOL YOGURT DA YIYEBILIRSINIZ
OGLEN
LIGHT TON BALIGI VE CORBA BAZEN TAVUK 100 GR YAGSIZ YANINDA AYRAN SALATA BAZEN MANTAR YINE YAGSIZ TEFLONDA VE YA 2GRISSINI 1BARDAK AYRAN
ARA:YINE MEYVEMI YEDIM
AKSAM DA OGLEN ALTERNATIFLERINDEN BIRINI SECTIM
VE EN ONEMLISI GUNDE 4BARDAK YESIL CAY VE HER GUN OLMASA DA ELMA SIRKELI SU VE SABAH KALKAR KALKMAZ ILIK LIMONLU SUYUMU ICTIM SORULARINIZ VARSA YARDIMCI OLABILIRIM:hulya:

tebrik ederim cnm
bende 3-5 kilo vermek istiyorum
.kahvaltıda peynır ekmek vs. az yiyorum.öğle yemegi yemem.çikolata yerim öğle saatlerinde. :(
aksamda ekmek yemem 1-2 kasık hangi yemek varsa o kadar yani.
ama çikolata cekirdek ve kola üçlüsü yüzünden kilo veremiyoruuuuuuuummmmmm:bbo:

tebrik ederim cnm
.kahvaltıda peynır ekmek vs. az yiyorum.öğle yemegi yemem.çikolata yerim öğle saatlerinde. :(

ahhh ahh vazgecılmeyen 3lü fakat ben bıraktım sıra sende sekerım kolay gelsınnkaydirigubbakcemile2

ya inanırmısın suan bile sırf can sıkıntısından cekirdek yiyorum. elim dolapta kolayada gitti ama almamayı basardım kaydirigubbakcemile3

sekercım en iiisi eve almamak insanın aklını celiyor tum bunlar alma canm benım bı muddetlıııne vedalas sadece zarar verio vücudumuza bı kac dakkalık yeme hazzımız sorası pismanlık iii düşün bence

tebrik ederim cnm

canım benimde çikolata krizlerim var hemde sürekli ama ben bitter çikolata yemeye çalışıyorum ve light kola içiyorum zararlı biliyorum ama normal kolaların pek bi faydası olduğu söylenemez değilmi :) bu şekilde kalori alımını azaltabilirsin

eskıden hergğn çekirdek çitlerdım ve siwilce yapardı.ama bir yakınımız da bu çekirdek bağımlılığı yüzünden yuzunde yağ bezeleri oluştu ve ameliyatla alındı. ogunden beri çekirdek yemıyorum. sivilceye tahammul edemezken yag bezesını düşünemıorum:(((

HERKESE MERHABAa.sCIZELGEMDEN DE ANLASILDIGI GIBI GAYET KILOLU BI KIZIM ANCAK 5 GUNDUR KENDIME CEKI DUZEN VERMEYE KARAR VERDIM ELBETTE KACAMAKLARIM OLDU ANCAK TARTIDA 3 KILO EKSILMEYI BASARDIM NASIL MI?
SABAH>KLASIK KAHVALTI PEYNIRI KIBRIT KUTUa.sSUNDAN BUYUK TUKETTIM VE LIGHT KULLANMADIM 3 ZEYTIN DOMATES SALATALIK SEKERSIZ CAY VE 1DILIM KEPEK EKMEGIYLE KAHVALTIMI TAMAMLADIM
ARA;CILEK YA DA KIRAZ YEDIM BOL BOL YOGURT DA YIYEBILIRSINIZ
OGLEN
LIGHT TON BALIGI VE CORBA BAZEN TAVUK 100 GR YAGSIZ YANINDA AYRAN SALATA BAZEN MANTAR YINE YAGSIZ TEFLONDA VE YA 2GRISSINI 1BARDAK AYRAN
ARA:YINE MEYVEMI YEDIM
AKSAM DA OGLEN ALTERNATIFLERINDEN BIRINI SECTIM
VE EN ONEMLISI GUNDE 4BARDAK YESIL CAY VE HER GUN OLMASA DA ELMA SIRKELI SU VE SABAH KALKAR KALKMAZ ILIK LIMONLU SUYUMU ICTIM SORULARINIZ VARSA YARDIMCI OLABILIRIM:hulya:

Maşallah cnm:nazar: Hiç spor yapmadan mı bu kadar kilo verdin,onun hakkında bir bilgi vermemişsin CADIARZU

tesekkür ederim evet canım hiç spor yapmadım daha dogrusu henuz baslamadım kilo vermem durdugu anda yürüyüşle desteklicem diyetimi

tesekkür ederim evet canım hiç spor yapmadım daha dogrusu henuz baslamadım kilo vermem durdugu anda yürüyüşle desteklicem diyetimi

Bence diyetle beraber yürüyüş ya da herhangi bir sporla desteklemelisin diyetini ki daha sağlıklı olsun kilo kaybın..kaydirigubbakcemile2

Back
X