Kaç Yumurta, Kaç Döllenme, Kaç 5. Gün?

siyahbeyaz0638

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
151
93
98
Kızlar merhaba. Bugün yumurtalarım toplandı. 12 tane toplanmış ama 4’ü boş çıktığı için 8 tane kaldı. Şimdi diğer soruların cevabını merakla bekliyorum. Sizinkiler nasıldı, paylaşır mısınız?

Merhaba Benim de daha önce ki denemem de 9 tane yumurta toplandı 3 tanesi boş çıktı 5 i döllendi bunlardan da 3 tanesi 5. Güne gitmişti sonuç hüsran oldu orası ayrı :)

16 yumurtadan 11i olgun 9u 5.gunu gormustu. 2 sini kullandik 4 unu dondurduk. 3 u dondurulmaya uygun gorulmedi.

20 yumurtam toplanmıştı 16 tanesi döllendi 4 ü boş çıktı 6 tanesi 5 günü gördü donduruldu.2 kere transfer oldum sonuç hüsran son kalan 2 yi kullanmak istemedim diğer kullanılanlardan düşük kalitedeydi imha edildi.tekrar baştan düşünüyoruz..

21 yumurta 20 si döllenmişti
13 tane 5. Gün embrıyosu donduruldu.
Henüz hiçbirini kullanmadık.

20 yumurtam toplanmıştı 16 tanesi döllendi 4 ü boş çıktı 6 tanesi 5 günü gördü donduruldu.2 kere transfer oldum sonuç hüsran son kalan 2 yi kullanmak istemedim diğer kullanılanlardan düşük kalitedeydi imha edildi.tekrar baştan düşünüyoruz..

İnşallah en kısa zamanda hepimiz bu sevinci yaşarız. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba umarım yeni tedavinizde hayırlı sonuç alırsınız. Merak ettiğim tutmamasının nedeni olarak bişey söyledimi doktorunuz. Histereskopi gibi bişey önerdilermi. Ya da yumurtaları genetiğe göndermek gibi.

Merhaba bizde Eylül ayında sebepsiz infertilite ile ilk tedavimize başlamıştık. 9 yumurta toplanmıştı 5 i olgundu fakat 1 tane dollenmisti o da 5. Güne gitmemisti. Tedavim yarım kaldi. Yarın 2. Tedaviye başlıyoruz dua edin arkadaşlar endiseliyim

Merhaba bizde Eylül ayında sebepsiz infertilite ile ilk tedavimize başlamıştık. 9 yumurta toplanmıştı 5 i olgundu fakat 1 tane dollenmisti o da 5. Güne gitmemisti. Tedavim yarım kaldi. Yarın 2. Tedaviye başlıyoruz dua edin arkadaşlar endiseliyim

Allah yardımcınız olsun. İnşallah her şey yolunda gider.

5 yumurta toplandı hepsi döllendi 2si üçüncü güne kadar geldi 3 tanesi beşinci güne geldi birini transfer ettiler ikisini dondurdular o tutmadı şimdi dondurulmuşlarla pozitifi gördüm

Kızlar merhaba. Bugün yumurtalarım toplandı. 12 tane toplanmış ama 4’ü boş çıktığı için 8 tane kaldı. Şimdi diğer soruların cevabını merakla bekliyorum. Sizinkiler nasıldı, paylaşır mısınız?
Gökalp Bey in hastasisiniz değil mi nasıl geçti ağrı oldu mu?Yumurta sayınız iyi hergün arıyorlar öğlene doğru inşallah kaliteli embriyolarin olur.Yarin benim transferim var.

Gökalp Bey in hastasisiniz değil mi nasıl geçti ağrı oldu mu?Yumurta sayınız iyi hergün arıyorlar öğlene doğru inşallah kaliteli embriyolarin olur.Yarin benim transferim var.

Evet, Gökalp Bey'in hastasıyım ben de. Biraz ağrılı oldu ama inşallah hayırlısıyla sonu güzel olur da o zaman ağrılarımız bile tatlı gelir. Gökalp Bey hem bilgili hem de sanki aileden biri gibi, bir abi gibi sahipleniyor. İnşallah Allah'ın izni, onun da desteğiyle tez zamanda beklediğimiz mutlu haberi alırız.

Back
X