Kaç yaşında hamile kaldınız?

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Daha çocuğu olmayan bir bayan olarak hamilelik yaşı hakkında yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar. Kaç yaşında hamile kaldınız?? Daha erken ya da daha geç olmasını ister miydiniz?
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...

ilk hamilelıgım de 20 yaşındaydım ama sağlıksız bı gebelıkoldum ve kurtaj oldumve halaa2 . hamileliğimi dort gozle beklıyorum bence buişin yaşı yok kışı kendını nezman hazır hıssederse ozaman olmalı

32 yaşımdayım. 3 aylık hamileyim. ilk hamileliğim. 31 yaşında evlendim. 3 ay denedikten sonra hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin

3 hamileliğimde 27 yaşında oldu ama hala anne değilim:(
keşke evlenince hemen hamile olsaydım..geç kaldım gibi hissediyorum...:(
allahım inşallah 28 olmadan yani bu ay bana bebek müjdesi gönderir.......ve isteyen herkese....

20 yaşımda gebe kaldım.. şuan da 35+4 haftalık gebeyim.. Allah hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inş..

20 yaşında ilk hamileliğim oldu 26 yaşında 2. hamileliğim oldu iki oğlum var ve 28 yaşında 3. hamileyim istemeden kazayla oldu şimdi 10 haftalık hamileyim hayırlısı bakalım
:ecrin_bebek:

ilk hamileliğimde 19 yaşındaydım ama düşük yaptım.
23 yaşındayım biran önce hamiş olmak istiyorum:CüvCüv:

22 yasinda hamile kaldim.. hamileyim su an..
ne erken nede gec oldugunu düsünüyorum.. tam zamani bence..

30 asında bırıncı hamılelıgım oldu.. am a keske 23-24 yasında olsaymıs.. 5 tane dogururdum heralde.. bu yastan sonra 2. bıle zor..

dogum günümde ilk hamileligimi ögrendim yani 19 yaşımda ama bu hamileligim düşükle sonuçlandı ve 20 yaşımdada ikinci hamileligim ve oda düşükle sonuçlandı ve düşükten sonra birkere adet gördüm öbür aya hamileydim buda üçünçü hamileligimdi ve buda kürtajla sonuclandı bebegimin kalp atışlarını alamadıgımız için ve şimdi bir sene oldu ve 21 yaşındayım dördüncü gebeligim için beklemedeyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dogum günümde ilk hamileligimi ögrendim yani 19 yaşımda ama bu hamileligim düşükle sonuçlandı ve 20 yaşımdada ikinci hamileligim ve oda düşükle sonuçlandı ve düşükten sonra birkere adet gördüm öbür aya hamileydim buda üçünçü hamileligimdi ve buda kürtajla sonuclandı bebegimin kalp atışlarını alamadıgımız için ve şimdi bir sene oldu ve 21 yaşındayım dördüncü gebeligim için beklemedeyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşturur.

30 asında bırıncı hamılelıgım oldu.. am a keske 23-24 yasında olsaymıs.. 5 tane dogururdum heralde.. bu yastan sonra 2. bıle zor..

ya niye öyle düşünüyosun canım sağlıklı olduğun sürece ikinciyide yaparsın üçüncüyüde.Sanki hamilelik için 30 yaş sınırı varmış gibi yorum yapmışsınCADIARZU

Back
X