Kaç yaşında hamile kaldınız?

ben 25 yaşındayım..daha evlenicem de ,evliliğin tadını çıkarıcam bi kaç sene,sonra Allah verirse çocuk doğurucam.. 30u geçmese bari

şuan 24 yaşındayım ... 25-26 gibi hamile kalmak istiyorum:)

neden geç olduğnu düşünüyorsunuz acaba ki

ben de 29 yaşındayım ve hala çocuk yapmadım

kayıp olarak görmeniz üzücü sonuçta sizni kararınız değilmiydi acaba

ohhhhhhh.
event.png

neden geç olduğnu düşünüyorsunuz acaba ki

ben de 29 yaşındayım ve hala çocuk yapmadım

kayıp olarak görmeniz üzücü sonuçta sizni kararınız değilmiydi acaba

haklısın benim kararım dı ama ne bilirdim ki her gebeliğimde bebeğimin öleceğini.tedevi için zaman lazım.30 u geçince zorlaşıyor gibi bir durum oluyor .sen üstüne alınma .canım sıkkındı .yazdım rahatladım

event.png

haklısın benim kararım dı ama ne bilirdim ki her gebeliğimde bebeğimin öleceğini.tedevi için zaman lazım.30 u geçince zorlaşıyor gibi bir durum oluyor .sen üstüne alınma .canım sıkkındı .yazdım rahatladım

event.png

yok tatlım üstüme niye alınayım

benim kendi kararım zaten fakat senin talihsizlik olmuş öncekilerde anlaşılan

neyse gözün aydın güle güle büyütürsün umarım bundan sonra..kaydirigubbakcemile5

27 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. 6 ay önce karar verdim ama malesef zorunlu kürtaj oldum şimdi yeniden deniyoruz... Yaşımı takıyorum bazen.Keşke daha önce olsaydı diyorum. Ama o zaman da kendimi hazır hissetmiyordum.

benim yaşım 24 3 aylık evliyim çok erken gibi hissediyorum ama bebişimi kucağıma almak için de sabırsızlanıyorum

Daha çocuğu olmayan bir bayan olarak hamilelik yaşı hakkında yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar. Kaç yaşında hamile kaldınız?? Daha erken ya da daha geç olmasını ister miydiniz?
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...

ben 27 yaşındayım mart ayında hamile kaldım ve kızım olacağını biliyorum bendeki takvime göre 27 yaşındaki tüm mart ayında hamile kalan annelerin kızı oluyor

Back
X